Quantcast

http://picasion.com/

Απολαύστε...«πρώτη θέση» τα εγκαίνια της Γέφυρας Κούσιου από το «Coffee Go Bridge»

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 και ώρα 20:30 το βράδυ έχουν οριστεί τα εγκαίνια της Γέφυρας Κούσιου στον Προμηθέα και πολλοί από εμάς θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε από κοντά την ιστορική αυτή στιγμή για την πόλη. Το «Coffee Go Bridge» θα έχει ετοιμάσει τον χώρο του για την βραδιά αυτή,
για όσους θέλουν να έχουν... «πρώτη θέση» στην τελετή εγκαινίων και να την παρακολουθήσουν από την άνεση και την ασφάλεια που θα παρέχουν τα τραπεζάκια του.
Το «Coffee Go Bridge» είναι η πρώτη επιχειρηματική κίνηση που έγινε στην περιοχή, μια περιοχή που προσδοκά την δική της ανάπτυξη με την ολοκλήρωση του έργου, άνοιξε τις πόρτες του εδώ και λίγο καιρό μπροστά στην γέφυρα Κούσιου, σε ένα υπέροχο γωνιακό σημείο, ιδανικό για τους περαστικούς, για τους οδηγούς αλλά και για όσους θέλουν να καθίσουν και να απολαύσουν τον καφέ τους, με θέα τον Προφήτη Ηλία και όλον τον Προμηθέα!

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα απολαύσει μαζί σας τα εγκαίνια της γέφυρας!


«Coffee Go Bridge»
Βλάχων Ηρωίδων 62
στη γέφυρα Κούσιου





1 σχόλιο:

  1. ΘΕΣΗ...ΦΙΛΕΤΟ! ΣΩΣΤΟΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.
    Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΟΙΚ. ΚΡΙΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ