Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται το... νέο αίμα στον Σύλλογο της Πατρίδας

Στην αποχώρησή του από την προεδρία και το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου της «Ευστάθιος Χωραφάς», αναφέρθηκε ο επί σειρά ετών πρόεδρος Αντώνης Καγκελίδης κατά τη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των εκδηλώσεων της Πατρίδας. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος εκφράζει την επιθυμία του να αποχωρήσει και να παραδώσει τα σκήπτρα στο «νέο αίμα» του Συλλόγου, αλλά όπως έχει πει, η παραίτησή του δεν γινόταν... δεκτή από τα μέλη. Αυτή τη φορά ο πρόεδρος έφερε στο πάνελ της παρουσίασης το «νέο αίμα», με την παρουσία του μέλους του ΔΣ, Ιάκωβου Ορφανίδη, σηματοδοτώντας πως η αλλαγή στον Σύλλογο είναι κοντά!
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος, οι εκλογές στον Σύλλογο θα οριστούν άμεσα, ώστε να μπούνε στο συμβούλιο τα νέα παιδιά, που είναι η συνέχεια του «Ευστάθιου Χωραφά». «Άμεσα θα γίνουν οι εκλογές και θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Συλλόγου, ώστε να αναλάβουν τα νέα παιδιά, τα οποία είναι δραστήρια, εργατικά και με χαρακτήρα και έχουν δώσει τις εξετάσεις τους όλα αυτά τα χρόνια στον Σύλλογο. Θα είναι η συνέχεια του Ευστάθιου Χωραφά, ώστε ο Σύλλογος να έχει προοπτική», ανέφερε ο πρόεδρος, που φυσικά δήλωσε πως, αν και οι νέοι είναι έτοιμοι και έχουν πλέον την εμπειρία να κρατήσουν στα χέρια τους έναν σύλλογο με παράδοση ετών, θα είναι κοντά τους σε ότι χρειαστούν. 
«Χρέος μας είναι να ακολουθήσουμε την παράδοση των παλιών και να συνεχίσουμε την παράδοση ετών του Συλλόγου», ανέφερε από την πλευρά του ο Ιάκωβος Ορφανίδης.

Δύσκολοι οι καιροί και για τους πολιτιστικούς συλλόγους, που αναγκάζονται να ακυρώσουν τις καλοκαιρινές τους εκδηλώσεις λόγω του κορωνοϊού ή να τις πραγματοποιούν με πρωτοφανείς συνθήκες. Στα δύσκολα θα κληθούν να πέσουν και οι νέοι του «Ευστάθιου Χωραφά» αλλά με τέτοιους δασκάλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ