Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μαγεία του Αλιάκμονα

Το Φράγμα του Αλιάκμονα είναι ένας ένας εκδρομικός προορισμός, που αποτελεί μια από τις επιλογές των Βεροιωτών για τις ανοιξιάτικες αργίες, για καλοκαιρινές βόλτες αλλά και καθημερινή επιλογή για βόλτες με ποδήλατο, για περπάτημα ή τζόκινγκ. Αν έμεινες στη Βέροια για το καλοκαίρι, θα βρεις αρκετές επιλογές για μίνι αποδράσεις από την πόλη, για αναζήτηση δροσιάς και αλλαγή παραστάσεων. Ειδικά οι όχθες του Αλιάκμονα σε κάποια σημεία προσφέρουν άφθονη σκιά και την... ψευδαίσθηση της παραλίας! Τη δική του απόδραση στο Φράγμα του Αλιάκμονα έκανε χθες και ο Θεολόγος Μαρμάγγελος και μας μετέφερε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του τις ομορφιές του.



3 σχόλια:

  1. Ετσι ειναι, αλήθεια. Πολύς κόσμος καθημερινά. Όμως κανείς αφιλότιμος δεν μπόρεσε να κάνει πέντε δέκα τουαλέτες. Οπότε η λύση όταν η φύση προστάζει, ειναι πίσω απο τον θάμνο, λίγο παρακεί, πίσω απο τα δέντρα. Γεμάτος ο τόπος "νάρκες" και το σκουπιδαριό της παιδείας μας και της ευμάριάς μας. Τρομάρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΒΕΡΑ ΩΡΑΙΟ ΤΟΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Β. ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτο να μην κάνουν μια γεφυρούλα για πεζούς για να μην σε <> κάνα αυτοκίνητο που έρχεται από Βεργίνα καθώς πηγαίνεις πεζός αριστερά πάνω στην παλιά γέφυρα για να φτάσεις στην αρχή της λίμνης. Τα ορμητικά νερά κάτω στα αριστερά σου καθώς περπατάς είναι έτοιμα να σε καταπιούν για πάντα αν κάνεις κάποια λάθος κίνηση κατά εκεί προκειμένου να γλυτώσεις από αμάξι που έρχεται τρέχοντας από Βεργίνα μεριά (μου έχει τύχει). Τόσα χρόνια δεν μπόρεσε κάποιος να δώσει λύση. Μια προστασία να έχεις όπως στη γέφυρα στα Σέρβια Κοζάνης. Δυστυχώς οι τοπικοί άρχοντες είναι για τα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ