Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Κοτταρίδη στην ΕΡΤ για Αγία Σοφία, Μεγαλέξανδρο και το νέο Μουσείο των Αιγών

«Οι μεγάλοι των μεγάλων, δεν φοβούνται το διαφορετικό»
Τηλεοπτική εμφάνιση στην ΕΡΤ πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 16 Ιουλίου η Αγγελική Κοτταρίδη. Η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης με κεντρικό παρουσιαστή τον Δημήτρη Κοτταρίδη. Αναφέρθηκε αναλυτικά στην Αγία Σοφία και την επιλογή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να την μετατρέψει από Μουσείο σε Τζαμί, την Ελληνιστική Οικουμένη, τον Μεγαλέξανδρο και το νέο Μουσείο των Αιγών που θα είναι έτοιμο περίπου σ' ένα χρόνο. 

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της προς τον Τούρκο Πρόεδρο, πως οι... μεγάλοι των μεγάλων, δεν θα πρέπει να φοβούνται το διαφορετικό, σημειώνοντας παράλληλα πως τα μνημεία είναι διαχρονικά και ότι όλοι θα πρέπει να τα σέβονται. 

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, ο λόγος της ήταν χειμαρρώδης και οι γνώσεις της πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, μονοπώλησαν τόσο το ενδιαφέρον των παρουσιαστών, όσο και του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ