Quantcast

http://picasion.com/

Δημοσκόπηση: Στις 21,2% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Πανελλαδική δημοσκόπηση πραγματοποίησε ο σταθμός Alpha σε συνεργασία με την εταιρεία Marc και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουλίου. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε 1.003 νοικοκυριά το διάστημα από τις 10 Ιουλίου έως τις 13 Ιουλίου. Αν είχαμε σήμερα εκλογές σε ποσοστό 41,6% οι πολίτες θα ψήφιζαν ΝΔ, το 20,4% θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, το 5,7& ΚΙΝΑΛ, το 5% ΚΚΕ, το 3,4% Ελληνική Λύση και το 1,9% ΜεΡΑ 25. Η διαφορά ανάμεσα στα δυο πρώτα κόμματα διαμορφώθηκε στις 21,2 μονάδες. Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να απαντήσουν στο πώς «βλέπουν» τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας του κορωνοϊού. Σε ποσοστό 59,5% απάντησε πως «βλέπει» θετικά τους χειρισμούς και το 22,3 μάλλον θετικά. Αρνητικά απάντησε το 9,9% και μάλλον αρνητικά το 7,4%.

4 σχόλια:

  1. "Δημοσκοπήσεις" 😂😂😂 Το συντομότερο ανέκδοτο στην Ελλάδα. Αντε και στην επόμενη 321 % Κουλης. Ε ρε κουτόχορτο που ταΐζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι το τρώνε το σανό!

      Διαγραφή
  2. 41,6%,σ'αυτους που εκτόξευσαν το δημόσιο χρέος και μας διέλυσαν; Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας δώσετε τα τηλέφωνα του πρωθυπουργού και των υπουργών να του πάρουμε να τους πούμε πόσο ευχαριστημένοι είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ