Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Το Κόκκινο Ποτάμι» έριξε αυλαία και «δάκρυσε» η Βέροια!

Όλες οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα σε Μπαρμπούτα και Κυριώτισσα
Συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Το Κόκκινο Ποτάμι» που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 13 Ιουλίου. Η ιστορία του Θέμη
και της Βασιλικής από τη μία και του Μίλτου με την Ιφιγένεια από την άλλη, τελείωσε με τραγικό τρόπο, αφήνοντας όμως μια αχτίδα ελπίδας. Ο πόνος ξεχείλισε στον επίλογο της δραματικής ιστορικής σειράς του OPEN, μια σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη και ταξίδεψε τους τηλεθεατές στα σκληρά χρόνια του διωγμού των Ποντίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μια από τις δυνατές στιγμές τους τελευταίου επεισοδίου ήταν o θάνατος του Μίλτου. Ο Μίλτος και ο Κερέμ, οι δύο παιδικοί φίλοι, πέφτουν νεκροί αγκαλιά δίπλα στο ποτάμι.
Νωρίτερα ο Μίλτος είχε χορέψει τον πυρρίχιο. Πραγματικά, ανεπανάληπτη και η σκηνή της ομαδικής αυτοκτονίας των Ποντίων στη σπηλιά που δεν θέλουν να πέσουν στα χέρια των Τούρκων, και προτιμούν να πεθάνουν από τα χέρια του Θέμη. Σκοτώνει τη μητέρα του και μετά την Βασιλική, πριν αφαιρέσει και τη δική του ζωή. Οι χρήστες των social media της Βέροιας αποθέωσαν τη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη και κατέθεσαν τη συγκίνησή τους για το φινάλε σχολιάζοντας: «Μίλτος και Κερέμ πέθαναν μαζί γιατί άλλο πράγμα ο πόλεμος των μεγάλων και άλλο οι άνθρωποι», «Να σκοτώνονται οι λαοί για τ' αφέντη το φαΐ».
Ανατρίχιασε το πανελλήνιο με τη σκηνή στη σπηλιά

Μία από τις συγκλονιστικότερες σκηνές της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» εκτυλίχθηκε στο τελευταίο επεισόδιο. Οι αποκλεισμένοι στη σπηλιά βρέθηκαν σε αδιέξοδο και από το να πέσουν στα χέρια των Τούρκων αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Την πρόταση κάνει η Ευγενία, η οποία ζητά από τον Θέμη να τη σκοτώσει. Το ίδιο ζητούν και οι υπόλοιποι. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και θάρρους, ένας-ένας στέκεται μπροστά στον παπά, κοινωνά και στη συνέχεια κοιτά τον Θέμη, ο οποίος πατά τη σκανδάλη. Την ώρα που οι Τούρκοι μπαίνουν στη σπηλιά, μόνος ζωντανός είναι ο Θέμης, ο οποίος βάζει το όπλο στην καρδιά και πεθαίνει.

Θυμηθείτε όλες τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια στα οποία συμμετείχαν εκατοντάδες κομπάρσοι ηθοποιοί από την Ημαθία:















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ