Καλοκαιρινές κρεατονοστιμιές από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Ιούλιο - Αύγουστο απογεύματα κλειστά, εκτός Παρασκευής
Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο η όρεξή μας τραβάει πιο ελαφριά φαγητά. Πάντα όμως με ποιότητα και γεύση. Γι' αυτό επιλέγουμε τα αγνά κρέατα και τις ποιοτικές κρεατονοστιμιές που ετοιμάζει καθημερινά και μας προσφέρει
το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Και επειδή κάποιοι από εσάς ετοιμάζονται ήδη για εξορμήσεις στο βουνό ή στη θάλασσα, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ετοίμασε νόστιμα και υγιεινά κρεατοσκευάσματα για να τα πάρετε μαζί σας και να ξενοιάσετε από το μαγείρεμα, γιατί εσείς απλά ανάβετε τον φούρνο ή την ψησταριά. Όλη την προετοιμασία την έχει κάνει το «Ειλικρίνεια».

Περάστε μια βόλτα και διαλέξτε ότι λιγουρευτείτε ή καλέστε στο ☎️ 2331061683 και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα φέρει την παραγγελία σας στην πόρτα.

Απογεύματα Ιούλιο - Αύγουστο κλειστά - Εκτός Παρασκευής
Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, τα απογεύματα θα είναι κλειστό, εκτός από την Παρασκευή το απόγευμα, που θα σας περιμένει για τα τελευταία ψώνια σας πριν τις καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ