Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπλόκο από αγρότες και πολίτες στα διόδια των Μαλγάρων

Στα διόδια των Μαλγάρων πραγματοποιούν μπλόκο αυτή τη στιγμή πολίτες και αγρότες της Θεσσαλονίκης, κατά των νέων πλευρικών διοδίων. Οι αγρότες της περιοχής υποστηρίζουν ότι, εάν γίνουν τα πλευρικά διόδια, θα δυσκολέψει πάρα πολύ η πρόσβαση στα χωράφια τους, αφού θα αναγκάζονται να
διανύουν πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις. Σε σχετική του δήλωση μάλιστα ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ένας δήμος περικυκλωμένος από διόδια και η πολιτεία προγραμματίζει να δημιουργήσει και άλλα, παράπλευρα διόδια αυτή τη φορά στα Μάλγαρα. Την ώρα που προσπαθούμε σαν κοινωνία να σταθούμε στα πόδια μας μετά το κύμα της πανδημίας κορονοϊού που έπληξε τη χώρα και την οικονομία». Παράλληλα ο κ. Ιωαννίδης έκανε λόγο για θράσος από την πλευρά των αρμοδίων για αυτή την απόφαση. «Με τα διόδια που θέλουν να κατασκευάσουν θα αναγκαστούν οι αγρότες και οι εργαζόμενοι να πληρώνουν για να πηγαίνουν στα χωράφια τους».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ