Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: Σε σωστή πορεία η οικονομία, όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Συνεδρίασε χθες υπό την Προεδρία του Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη η Επιτροπή του Απολογισμού και του Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και Ελέγχου της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Κράτους, όπου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ. Αθανάσιος Θανόπουλος ενημέρωσε τα μέλη της για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Αρχής κατά το προηγούμενο έτος. Όπως επισήμανε στην εισαγωγική τοποθέτησή του ο κ. Τσαβδαρίδης, έναν περίπου μήνα πριν, η ΕΛΣΤΑΤ δημοσιοποίησε τα στοιχεία για τις επιδόσεις της Ελληνικής Οικονομίας το πρώτο τρίμηνο του 2020 που κατέδειξαν μικρή μόνο ύφεση της τάξης του 0,9% σε σχέση με τον Μ.Ο. του -3,2% στις χώρες της Ευρωζώνης.
«Επιβεβαιώθηκε έτσι ότι το οικονομικό σχέδιο της Κυβέρνησης της ΝΔ για το κράτος, τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις εν μέσω πανδημίας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Σημείωσε δε ότι η Ελλάδα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μπορεί να αναδείξει και θα αναδείξει τις τεράστιες αναπτυξιακές της προοπτικές στο μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Ημαθίας.

6 σχόλια:

  1. Μας δουλεύει ο Λάζαρος. Η ύφεση στην Ευρώπη ήταν 3.2 ενώ στην Ελλάδα 0.9.
    Μας λέει λοιπόν, ότι το κλείσιμο των μπουρδελων λόγω κορονοιου είχε σαν αποτελεσμα, μικρότερη μείωση στη σεξουαλικη δραστηριότητα για τις ηλικίες άνω των 76 ετων, ενώ αντιθέτως ήταν μεγαλύτερα ποσοστά της μείωσης της σεξ. δραστηριότητας, για ηλικίες μέχρι 25 ετών.
    Άρα ο Κυριάκος ειναι γάτος και περιστοιχιζεται από γάτες.
    Εμείς γίδια που καθόμαστε και τους ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το κανει επιτηδες, απλως ειναι ασχετος.

      Διαγραφή
  2. Πολύ τρέλα πουλάτε όμως δεν την αγοράζουμε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΛΑΖΑΡΕ ΑΝΤΕ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτός τόπου και χρόνου οι κύριοι βολευτες του νόμου και γενικότερα οι πολιτικοί της χώρας. Ας θυμηθούμε τα ψέματα της ελστατ το επί Καραμανλή το 2009 κ το τι επακόλουθα είχαμε. Λάζαρε κτλ όλοι φιγούρα είστε και ζείτε πλουσιοπαροχα όταν ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να πληρώσει την ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό,πολύ καλό το ανέκδοτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ