Με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή Κερασιού στο Ροδοχώρι

Η παράδοση συνεχίστηκε
Άλλη μία Γιορτή κερασιού αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Πολιτιστικό σύλλογο Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί»και οι εντυπώσεις που άφησε μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Την πρώτη μέρα ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Στάθης Πορφυρίδης με τις νότες τους ξεσήκωσαν τον
κόσμο και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο! Στην λύρα τους συνόδεψε ο Νίκος Κοκκινίδης, στο αγγείο ο Γιώργος Βέργος, στο νταούλι ο Παναγιώτης Καρυπίδης, στον ήχο και στα πλήκτρα ήταν ο Δημήτρης Φουντουκίδης. Εξαιρετικό ήταν το μεγάλο καθώς και το μικρό χορευτικό τμήμα του συλλόγου Ροδοχωριού.
Τη δεύτερη μέρα ο Κώστας Θεοδοσιάδης, ο Στέργιος Ζιμπιλιάδης και Στάθης Τσαϊρίδης στο τραγούδι ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη. Στη λύρα ήταν ο Νίκος Κοκκινίδης, στο νταούλι ο Καρυπίδης Παναγιώτης, στο αγγείο ο Γιώργος Βέργος. Στον ήχο και στα πλήκτρα ήταν ο Δημήτρης Φουντουκίδης. Απολαύσαμε το μικρό και το μεγάλο τμήμα των Μωμόερων Ροδοχωριού.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί» θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους στην Γιορτή Κερασιού, καθώς επίσης τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να έχουμε δυο υπέροχες βραδιές, τα χορευτικά τμήματα που πήραν μέρος στην εκδήλωση, τους χορηγούς που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει επιτυχία η Γιορτή, αλλά και όλους όσους πρόβαλαν τη γιορτή από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Φυσικά όλους τους εθελοντές που και φέτος ανέλαβαν το δύσκολο έργο του στησίματος της Γιορτής και το διεκπεραίωσαν με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βρέθηκαν το διήμερο στις εγκαταστάσεις του Παλιού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ροδοχωρίου, χωρίς την παρουσία του κόσμου δε θα είχαν κανένα νόημα και σκοπό τα παραπάνω.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με την υπόσχεση ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να έχουμε ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα.


Μπείτε στη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί» (πατήστε εδώ) για να δείτε τα βίντεο από την Γιορτή Κερασιού

1 σχόλιο:

  1. Σε δυο βδομάδες θα φανεί πόσο μεγάλη επιτυχία είχε το πανηγύρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ