Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για την Μαριάννα...

Μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά για την οικονομική ενίσχυση μιας νεαρής γυναίκας που έχει ανάγκη την βοήθειά μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 21:30 στη Νάουσα. Πιο συγκεκριμένα στο καφέ-μπαρ «Garden» που βρίσκεται στο Πάρκο της Ηρωικής Πόλης, η τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση και το συγκρότημα «Swingers», θα ενώσουν τις φωνές τους, με μοναδικό σκοπό την στήριξη της Μαριάννας Μπιτέρνας, η οποία υποβλήθηκε σ' ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και χρειάζεται να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ). Είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε αυτό το κορίτσι. Ραντεβού λοιπόν όλοι στο «Garden»!
Για όσους θέλουν να βοηθήσουν το IBAN στην Τράπεζα Πειραιώς είναι το GR 53 0172 2440 0052 4402 1245 075 με αρχικά των δικαιούχων Χρήστος Καρδάκος και Αθηνά Μπιτέρνα (για καταθέσεις εξωτερικού πρέπει να μπει το) Bic: PIRBGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ