Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστρέψει στην Τρίγλια ο Γεωργιάδης

Τις «μαγικές» στιγμές που έζησαν με τον Κώστα Γεωργιάδη στον πάγκο, με την ιστορική άνοδο στη Football League, ονειρεύονται ότι θα ζήσουν ξανά στην Τρίγλια. Ο 41χρονος Θεσσαλονικιός τεχνικός, που πέρυσι δούλεψε στη «Βασίλισσα του Βορρά» και εκτός του ΠΟΤ πέρασε από τους πάγκους των Αγροτικού Αστέρα και Απόλλωνα Πόντου (συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη) είναι προ των πυλών της επιστροφής στους Χαλκιδικιώτες, για τη διαδοχή του Γιάννη Πολλαετίδη. Μάλιστα, την είδηση επιβεβαιώνει ο ίδιος στον soccerpractor:

«Πράγματι, τη Δευτέρα έγινε ραντεβού με τους ανθρώπους της Τρίγλιας, με τους οποίους υπάρχει δέσιμο και αμοιβαία εκτίμηση, από την πρώτη πετυχημένη συνεργασία μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπάρχει αυτή η κινητοποίηση και η ευαισθητοποίηση ώστε να παραμείνει η ομάδα στα χέρια της περιοχής της Τρίγλιας και στο νόμο Χαλκιδικής. Είναι έντονη η επιθυμία και από τις δυο πλευρές για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ξανά, πλέον όλοι μας σοφότεροι από την περσινή χρονιά. Ευελπιστώ στο ξεκίνημα μιας «νέας» συνεργασίας με ανθρώπους που με το ενδιαφέρον τους με συγκινούν ιδιαίτερα!».

1 σχόλιο:

  1. Κριμα.εναν σοβαρο ανθρωπο και επαγγελματια φερατε πρωτη φορα και καταφερατε να τον διωξετε.τον φαγατε απο την μερα που ηρθε ο ανθρωπος εδω.ειδηκα καποιοι που ειχαν μενος προφανως για δικους τους λογους..ισως παλιους λογους..λεω εγω τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ