Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ λίγο έξω από την Ημαθία

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιουλίου στα σύνορα των νομών Ημαθίας και Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση η οποία έγινε ελαφρώς αισθητή στην Αλεξάνδρεια,
είχε μέγεθος 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 12:47, με επίκεντρο 30 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης (λίγο έξω από τη Χαλκηδόνα) και εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με το σεισμολογικό του ΑΠΘ η δόνηση είχε μέγεθος 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο:

  1. Καταγγελω δημοσια οτι ο Ο.Α.Ε.Δ Βεροιας, ΔΕΝ ανταποκρινεται στις κλησεις που γινονται εκ μερους των πολιτων. Το θεμα της Ανεργειας ειναι Ακρως Σημαντικο , παρα τ αυτα δεν υπαρχει αποκριση στο τηλεφωνικο τους Κεντρο. Ειμαι επισης Δυσπιστος , για το αν μια Αρχη (οποια και να ειναι αυτη) θα κανει παρατηρηση στους εκει υπευθυνους για αυτο το φαινομενο που σχεδον επι καθημερινης βασης παρατηρειται. Επιπλεον η τοποθεσια στην οποια εδραζει το εν λογω καταστημα του Ο.Α.Ε.Δ απεχει σε μεγαλη αποσταση απο το κεντρο της Βεροιας. Πραγμα ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ . Η κτιριακη αυτη εγκτασταση οφειλει να βρισκεται στο κεντρο προς εξυπηρετηση ολων των πολιτων. Αν καποιοι διατεινονται να ωραιοποιουν καποιες καταστασης εντος του νομου μας Δημοσιου χαρακτηρα, ας κοιταξουν πρωτα σε τι βαθμο ειναι εις θεση οι πολιτες της Βεροιας να εξυπηρετηθουν κατ'ιδιαν απο τους υπαλληλους του Ο.Α.Ε.Δ . Δεν εχουν ολοι την ιδια δυνατοτητα για ποικιλους λογους. Οταν γινεται αναφορα σε Ευρωπαικα δρωμενα Δημοσιας Διοικησης, πρεπει πρωτα κανουν εναν σοβαρο ελεγχο για το πως εχουυν τα πραματα. Αληθεια, πιστευετε οτι η Βεροια ειναι μια Ευρωπαικη πολη ; Μια πολη γεματη ΑΝΕΡΓΟΥΣ και οχι μονο .Στο εξωτερικο, αμεσως θα ετειθετο θεμα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ του υπαλληλου , ο οποιος δεν θα ανταποκρινετο στις κλησεις των πολιτων για το τοσο σημαντικο θεμα της Εργασιας που μαστιζει την κοινωνια μας. Τετοιοι λογοι ειναι , οπως και πολυ αλλοι που η νεολαια αναγκαζεται να αναζητησει ενα καλυτερο μελλον σε Βορειο-Ευρωπαικες χωρες. Το Ελληνικο Κρατος ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ; Ερωτω. Αυτο ειναι που μας διαχωριζει απο Γερμανου και λοιπες χωρες. Οτι αυτοι λειτουργουν οργανωμενα και εχουν αποτελεσμα. Εμεις , λυπαμαι αλλα ειμεθα παραδειγμα προς αποφυγη. Ισως θα ηταν πιο προσφορο να υπαρξουν Ιδιωτικα Γραφεια Ευρεσεως Εργασιας σε μεγαλυτερο βαθμο. Οπως στο εξωτερικο. Στην Ελλαδα ο Κρατισμος πλητει σε υπερμετρο βαθμο τους εργαζομενους ανεξαρτητου ειδικοτητας. Ο Ο.Α.Ε.Δ βαζει μονιμως περιορισμους και χρονοδιαγραματα, που συγκλινου αμεσα με το ''ποσα εχει ο κουμπαρας''. Νιωθω μεγαλη θλιψη που ενω θελω να κανω την προκοπη μου , ειμαι 3 χρονια ανεγος και το τι θα γινει εν συνεχειαν , δεν γνωριζω. Λυπαμαι παρα πολυ για αυτα που συμβαινου, τα οποια δεν εχουν σημειο ανακαμψης. Διατι ; Ερωτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ