Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτη εμφάνιση - έκπληξη διάσημου τραγουδιστή σε γάμο στη Βέροια!

Τα' χασαν ζευγάρι και καλεσμένοι!
Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όλους όσους βρέθηκαν σε δεξίωση του γάμου στη Βέροια το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουλίου. Ο Ματθαίος και η Ρένα διασκέδαζαν με τους καλεσμένους τους στο «Κτήμα Αλέξανδρος» στις Σαραντόβρυσες, όταν ξαφνικά,
γύρω στις 11 το βράδυ, τα φώτα του μαγαζιού έσβησαν και ένας φίλος του ζευγαριού τους προέτρεψε να κλείσουν τα μάτια γιατί τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Πράγματι, με το που άναψαν τα φώτα εμφανίστηκε στη σκηνή... ο Κώστας Μπίγαλης! Η έκπληξη της Ρένας ήταν απερίγραπτη (ο Ματθαίος μάλλον... «μπλεγμένος» ήταν) όταν είδε μπροστά της τον αγαπημένο τραγουδιστή των 90's, να τους εύχεται για τον γάμο τους και να τους ευχαριστεί που ήταν και αυτός μέρος της χαράς τους.
Πίσω από την τεράστια έκπληξη κρυβόταν -όπως αποκάλυψε ο Μπίγαλης- οι αδελφές της Ρένας, έκπληξη που χάρηκαν εξίσου τόσο το νεόνυμφο ζευγάρι όσο και όλοι οι καλεσμένοι που ξεφάντωσαν στην πίστα με του «Αιγαίου τα μπλουζ» και πολλές από τις τεράστιες επιτυχίες του Κώστα Μπίγαλη που ακούμε, τραγουδάμε και χορεύουμε.

Ματθαίο και Ρένα να ζήσετε για γλυκιά και όμορφη ζωή μαζί, γεμάτη με ευχάριστες εκπλήξεις!

Δείτε το βίντεο:


2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ