Quantcast

http://picasion.com/

Έκαναν γυαλιά καρφιά τον θερινό κινηματογράφο στην Έδεσσα

Πέταξαν καθίσματα στο γκρεμό
Στο στόχαστρο βανδάλων βρέθηκε ο θερινός κινηματογράφος της Έδεσσας. Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας, «Μέγας Αλέξανδρος», με επίσημη ανακοίνωσή του καταδικάζει το περιστατικό που συνέβη την Παρασκευή. Διαβάστε
αναλυτικά: «Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», εδώ και πολλά χρόνια, με πρωτοβουλία του και πολύ κόπο (εκτός των άλλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων) διοργανώνει χειμερινό και θερινό κινηματογράφο. Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου ξεκίνησε ο φετινός θερινός κιν/φος, ανακαινισμένος με καινούρια τραπεζοκαθίσματα. Για τους συμπολίτες μας ήταν μια ακόμα παροχή που την αγκάλιασαν με αγάπη και ενθουσιασμό. 

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου, τα ξημερώματα, κάποιοι θρασύδειλοι βανδάλισαν τον ανακαινισμένο χώρο, πετώντας στο γκρεμό αρκετά τραπεζοκαθίσματα και άλλα σπάζοντάς τα. Ποιος μπορεί αναρωτιόμαστε να είναι τόσο απολίτιστος και να έχει τόσο μίσος μέσα του για να κάνει τέτοια ζημία... Θα θέλαμε να σας προβληματίσουμε και να θέσουμε στη διάθεση όλων το συγκεκριμένο γεγονός. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ