Quantcast

http://picasion.com/

«Ανάσα» για τον Προμηθέα η Γέφυρα Κούσιου - Τέλος το «γύρω-γύρω» κάθε Τρίτη!

Σε ρυθμούς Γέφυρας Κούσιου κινείται η Βέροια, με τους πολίτες να περιμένουν με ανυπομονησία να εγκαινιαστεί το έργο και να δοθεί επιτέλους σε χρήση η κυκλοφορία των οχημάτων. Εκτός όμως από την καθημερινή μετάβαση, οι κάτοικοι του Προμηθέα θα δούνε και μια επιπρόσθετη αλλαγή στην καθημερινότητά
τους. Κάθε Τρίτη που γίνεται η Λαϊκή Αγορά στην συμβολή των οδών Ακροπόλεως και Θερμοπυλών, η πόλη «κόβεται στα δύο», με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κατεβαίνουν στο κέντρο, είτε μέσω της Πλατείας Ωρολογίου, είτε από την ΔΕΗ. Τώρα με τη Γέφυρα Κούσιου θα μειωθεί αισθητά το κυκλοφοριακό πρόβλημα και οι κάτοικοι θα μπορούν εύκολα, γρήγορα και απλά, να εισέρχονται στην Κεντρικής και στη Βενιζέλου μέσα σε δύο λεπτά!

5 σχόλια:

  1. Να φύγει τελείως η Λαϊκή από εκεί. Φτάνει σχεδόν τριάντα χρόνια. Ας επιβαρυνθεί κι άλλη περιοχή. Άσε και γιατί να επιβαρυνθεί. Ας γίνεται σε συγκεκριμένο χώρο εκτός δρόμων. Πόσο πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τα λες, να ρίξουν τσιμέντο στην πλατεία εληας και να γίνεται εκεί. Να μην ενοχλούν και τα ψάρια του τριποταμου με τις φωνές τους οι λαικατζηδες.

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΧ. ΚΑΚΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ.

      Διαγραφή
  2. Λαικες αγορες.... ιιουυ τι τρεμπαναλ και λαικο εθιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να γίνονται λαϊκές βεβαίως. Αρκεί να μη δένουν τα σχοινιά τους από τα κάγκελα των γύρω σπιτιών και να ουρούν και να ενεργούνται στις γύρω αυλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ