Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ακόμα και ο σκληρός Οσμάν λύγισε στα γυρίσματα της Βέροιας - Τι συνέβη;

Δεν άντεξε τις σκηνές βίας και έκανε εμετό
Ράγισαν οι καρδιές όσων βρέθηκαν στα τελευταία γυρίσματα της ιστορικής σειράς του OPEN, που έγιναν στη Βέροια. Ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, σε συνεργασία με τον ηθοποιό Στέφανο Κυριακίδη, αποτύπωσε με απαράμιλλο τρόπο τη στυγερή δολοφονία του Μητροπολίτη Θεόκλητου από τους Νεότουρκους στη δραματική σειρά του OPEN, «Το κόκκινο ποτάμι». Για τη σκηνή που προβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή και σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό, ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης είχε αναφέρει στο «TV Εθνος»:
«Ήταν μια ξεχωριστή και συνάμα δημιουργική σκηνή που δεν έχω ξαναζήσει, στην τηλεόραση τουλάχιστον». Και προσθέτει: «Τόσο ξύλο δεν έχω ξαναφάει ποτέ. Με σέρνανε στην Μπαρμπούτα, με χτύπαγαν και με διαπόμπευαν. Ο Μανούσος μου ζήτησε να φορέσω και το χαλινάρι του αλόγου, υποστηρίζοντας ότι αυτός είναι ένας από τους τρόπους που θανάτωναν τους ιερείς εκείνη την εποχή. 
Ο Λάμπρος Κτεναβός που υποδύεται τον Οσμάν είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, παρ’ όλο που στη σειρά δείχνει τόσο άγριος. Ενώ λοιπόν με χτύπαγε, δεν το άντεχε κάποιες φορές, σταματούσε και πήγαινε κι έκανε εμετό». Ο ηθοποιός δεν ξεχνά την πρώτη αντίδραση της γυναίκας του, όταν επέστρεψε στο σπίτι του: «Στέφανε, τι είναι αυτοί οι μώλωπες που βλέπω. Οντως, όπως είδα κι εγώ, είχε μελανιάσει όλη η πλευρά από τα νεφρά, ενώ τα χέρια μου ήταν μελανιασμένα. «Γλυκοβασανίστηκα» της είπα».

4 σχόλια:

  1. αυτά στο έργο, φανταστείτε τι έγινε στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να θυμάται ο Έλληνας και κυρίως Πόντιοι και Μικρασιάτες, τι τράβηξαν οι πρόγονοί μας και κάποιοι πολιτικοί χόρευαν ζεμπεκιές και κάναν κουμπαριές με τους δολοφόνους των Ελλήνων. Στην κάλπη αυτά να θυμάστε, όπως και προδοσία Μακεδονίας κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και να απαιτουμε απο τους πολιτικους μας αλλα και απο τους εαυτους μας να εχουμε παντα και με καθε κοστος ισχυρο εθνικο στρατο για να μη ζησουμε ποτε ξανα παρομοια γεγονοτα και να μην ειμαστε πιονια των γειτονων.

      Διαγραφή
  3. Ο Θεός να δώσει να μην ξαναζήσει ο λαός μας τέτοια ιστορικά γεγονότα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ