Quantcast

http://picasion.com/

Την υπεράσπιση της 35χρονης με το βιτριόλι ανέλαβε ο Βεροιώτης δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Αθήνα, μίλησε για την υπόθεση στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου η 35χρονη δεν αποδέχεται την πράξη για την οποία κατηγορείται και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη
Τρίτη, καθώς έλαβε αναβολή από τον ανακριτή. Όπως είπε ο Βεροιώτης ποινικολόγος «η επικοινωνία μαζί της ήταν πολύ δύσκολη, γιατί ήταν σε εξαιρετικά δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση». Επίσης, ο κ. Κεχαγιόγλου άφησε αιχμές για τον τρόπο μεταφοράς της 35χρονης στην εισαγγελία. Όπως είπε «οι εικόνες από την μεταφορά της δεν τιμούν το δικαιϊκό μας σύστημα». Ωστόσο, δεν θέλησε να αναφερθεί με λεπτομέρειες στην υπόθεση, καθώς όπως είπε δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για την δικογραφία. «Είμαι επιφυλακτικός να εκφράσω άποψη, χωρίς να έχω δει την δικογραφία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος, τόνισε πως «αν υπάρχει υπόβαθρο ψυχικής νόσου, αυτό είναι θέμα των ειδικών».

Δείτε το video:

3 σχόλια:

  1. Γυψ κόρακα εγγυάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λέει μωρέ; Σέρνοντας πάνω σε βιτριόλι έπρεπε να την πάνε. Θα έπρεπε να ντρέπεται που υπάρχει, να έχει μετανιώσει, να παραδοθεί άνευ δικηγόρου. Έχει χάσει την ανθρώπινη υπόστασή της, αν είχε. Τέτοια ζηλοφθονία, τέτοιο μίσος; Της αξίζει το χειρότερο και δεν το πιστεύω πως ο δικηγόρος της έχςει τα μούτρα να κάνει τέτοια δήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζω στο διαδίκτυο πως η τιμωρία που θα της επιβληθεί δεν θα υπερβαίνει τα 4 εκτίσιμα έτη. Απλά τα πράγματα. Αν δεν τιμωρηθεί με 15-20 χρόνια ακατέβατα καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί. Ποιος ο λόγος ύπαρξης αν κάθε διεστραμμένος γυρνάει με μια μπουκάλα οξύ και λούζει τον κοσμάκη γιατί έτσι του την βάρεσε και τιμωρείται με δυο τρία έτη φυλάκιση;
    Ελπίζω πως η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα είναι παραδειγματική η τιμωρία της 35χρονης.
    Όσο για τον δικηγόρο, η δουλεία δεν είναι ντροπή. Αλλά ρε Σάκη λίγο τσίπα ρε συ. Καταξιωμένος στην εργασία σου, δεν είχες ανάγκη μια δολοφόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ