Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η καλοκαιρινή όαση στη Βέροια λέγεται «Cantina River» - Ανοιχτά κάθε μέρα από τις 7!

Από το πρωί για καφέ, φαγητό, τσίπουρα, μέχρι το βράδυ με ποτό
Το πιο όμορφο σημείο της πόλης απέκτησε το καλοκαιρινό του στέκι. Το «Cantina River» άνοιξε το Σάββατο τις πόρτες του δίπλα στο Φράγμα του Αλιάκμονα και είναι έτοιμο να μας προσφέρει τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Ένας μεγάλος και άνετος χώρος, μέσα στο πράσινο, ιδανικό σημείο συνάντησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, για οικογένειες, για μικρές και μεγάλες παρέες. Αποτελεί από μόνο του μια mini απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης, που θα το κάνουμε το ολοήμερο στέκι μας.
Γιατί το «Cantina River» θα είναι καθημερινά ανοιχτό, από τις 7 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για τον πρώτο πρωινό καφέ, για τα μεσημεριανά μας τσίπουρα, για απογευματινά σνακ και παγωτά, για το βραδινό μας φαγητό ή ποτό και όλα αυτά σε ένα ειδυλλιακό σημείο, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας. Και με άνετο πάρκινγκ.

Η κουζίνα του προσφέρει εκλεκτά ψητά κρέατα, σουβλάκι, μπιφτέκι, λουκάνικο, πανσέτα, κοτόπουλο, σε μερίδες ή σε σάντουιτς, ενώ το μπαρ μας ετοιμάζει όλα τα είδη καφέ, σοκολάτες, αναψυκτικά και χυμοί, γρανίτες και λαχταριστές γεύσεις παγωτών, τα αγαπημένα μας ποτά και καλοκαιρινά κοκτέιλ.

Το «Cantina River» αναλαμβάνει την οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6980308471.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον νέο καλοκαιρινό παράδεισο της Βέροιας:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ