Quantcast

http://picasion.com/

Κρούσματα κορωνοϊού στη Νάουσα - Μεταβαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Συναγερμός σήμανε στη Νάουσα έπειτα από αρκετά κρούσματα κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του veriotis.gr, πρόκειται για κρούσματα που ανήκουν στο ίδιο περιβάλλον, τα οποία όμως δεν ήταν άτομα που είχαν έρθει από το εξωτερικό και πιθανότατα η διασπορά
ανάμεσά τους να ξεκίνησε από μια γυναίκα. Τα κρούσματα έχουν σημάνει καμπανάκι συναγερμού στον ΕΟΔΥ, όπου σήμερα το μεσημέρι θα στείλει κλιμάκιο στην Νάουσα για να ξεκινήσει ιχνηλάτηση των επαφών των κρουσμάτων. Τα κρούσματα δεν πέρασαν ούτε εξετάσθηκαν από τα Νοσοκομεία Βέροιας ή Νάουσας, πιθανότατα εξετάσθηκαν από ιδιώτη γιατρό και βρίσκονται απομονωμένα στο σπίτι τους.

11 σχόλια:

  1. Μήπως τώρα αρχίζει το πανηγύρι και ξεδιπλώνεται η πραγματική εικόνα; Ελπίζω να μην αρχίσει η Πολιτεία να μιλάει για ατομική ευθύνη για να απεμπολήσει τις ευθύνες της για την έλλειψη μαζικών τεστ στον πληθυσμό με την εμπλοκή ενός δυναμωμένου φορέα όπως τα δημόσια νοσοκομεία για τον υπεύθυνο σχεδιασμό αντιμετώπισης του ιού. Το παπατζιλίκι με το αστείο σποτάκι όπως αν έχετε συμπτώματα απευθυνθείτε, κατά περίπτωση, στο νοσοκομείο ή στο γιατρό σας και μετά σε απομόνωση, είναι τόσο πρόχειρο που οδηγεί μοιραία σε φαινόμενα όπως το παραπάνω. Η συνέχεια έπεται αν δεν υπάρξει σοβαρός σχεδιασμός και δραστικά μέτρα. Φτάνουν πια τα λιβανιστήρια, οι πανηγυρισμοί και τα μπόλικα εκατομμύρια στην καμπάνια του "μείνετε σπίτι". Μόλις τώρα, ερχόμαστε στο "δια ταύτα" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαιε το χαπι σου γρηγορα! Αν ολοι ειναι ο ενας πανω στον αλλον οπως στις καφετεριες στη συμβολη μητροπολεως και βενιζελου ουτε ο μητσοτακης φταιει, ουτε ο τσιπρας ουτε το κρατος. Οι μακακες φταινε

      Διαγραφή
    2. Σε άλλον πλανήτη είσαι ρε φίλε; Στα καφέ και στον πεζόδρομο γίνεται της μουρλής. πλάτη με πλάτη είναι ο κόσμος στα μαγαζιά. Φυσικά και είναι θέμα ατομικής ευθύνης. Βρήκες και εσύ 5 δευτερόλεπτα να παπαγαλίσεις τις μπούρδες της αντιπολίτευσης.

      Διαγραφή
    3. κ.Χρήστο δεν ξέρω αν ο άλλος κύριος είναι ζαίος αλλά εσείς είστε εμφανώς ΝΔάτης που σπεύσατε.Τι τη θέλατε την πρώτη πρόταση με το θαυμαστικό?Το υπόλοιπο μήνυμά σας ειναι μια χαρά αν και διαφωνώ.Μην κομματικοποιείτε τα πάντα . Αν ο διάλογος γίνει χωρίς ειρωνείες θα είναι και πιο εποικοδομητικός.

      Διαγραφή
  2. Τα μαζικά τέστ σε τι βοηθάνε; Τα μέτρα που απαξιώνουν οι ηλίθιοι βοηθάνε κι όχι τα τεστ. Είτε κάνεις τέστ είτε όχι αν είσαι ηλίθιος και δεν πράξεις τα προβλεπόμενα θα το δεις το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι οπως πανε τα πραγματα να ερθει και βεροια ο ιος ειναι θεμα ωρων,δεν βαζουμε μυαλο με τιποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλείδωμα μέσα καλοκαιριού.
    Θα το ξαναζήσουμε.
    Ας ελπίσουμε να μην έχουμε παρα πολλούς νεκρούς.
    Η Ημαθία έχει 4 κρεβάτια ΜΕΘ,στην βεροια.
    Τώρα αν αυτά τα 4 κρεββατια είναι ελεύθερα η όχι,λόγω ασθενών σε βαριά κατάσταση ,δρν το ξέρουμε.
    Το γεγονός είναι ότι αν προσβληθείς και κανεις πνευμονία,και δεν μπεις σε αναπνευστήρα,θα πας να συναντήσεις τους προπαππούδες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἀρκετά ἀσχοληθήκαμε μέ τό συνάχι τοῦ κορωνοϊοῦ, δέν νομίζουν οἱ ἀφωρισμένοι μενουμεσπιτάκηδες; Μή διανοηθοῦν νά βάλουν σέ καραντῖνα ἀσυμπτωματικούς ἀνθρώπους βασιζόμενοι στά τέστ ἀπό τα Lidl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φατε το παραμυθι.Σε λιγο θα κλανουμε κ θα εχουμε κορονοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ