Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι συμβαίνει με Παναγιώταρου και Τζούλια Νόβα;

Είναι γνωστό πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η ξανθιά καλλονή Τζούλια Νόβα, που έγινε γνωστή από ένα τηλεπαιχνίδι, είναι φίλες εδώ και καιρό, αλλά φαίνεται πως δεν έχουν μιλήσει καθόλου, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της Νόβα. Η σύζυγος του πλαστικού χειρούργου της
Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλου, πρόσφατα έκανε δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν πως σχολιάζει τον αιφνίδιο χωρισμό της φίλης της Τζούλιας Νόβα, με το Γιάννη Μάρκου, μετά από 12 χρόνια σχέσης. Και από τα όσα είπε η Αλεξάνδρα, φάνηκε πως η Τζούλια, μετά το χωρισμό, δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανένα. Ούτε στην ίδια.
«H Τζούλια είναι σε μια φάση που θέλει χρόνο. Θέλει χρόνο όχι για τον χωρισμό, αλλά χρόνο με τον εαυτό της. Φαντάσου πως την πήρα τηλέφωνο και κατάλαβα πως την είχαν τρελάνει όλοι, γιατί δεν το σήκωσε ούτε σε μένα. Με το που χώρισαν εγώ πρώτα στην Τζούλια έστειλα. Και καθαρά σαν γυναικεία αλληλεγγύη, ήμουνα δίπλα της και της είχα πει ότι σε κάθε της επιλογή θα είμαι δίπλα της και θα την στηρίξω» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ