Τα Ζώδια της εβδομάδας (29/6 - 5/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Νέα ξεκινήματα, ύστερα από αναγκαστικές ολοκληρώσεις σημαντικών κύκλων, θα φέρει η Σύνοδος Δία-Πλούτωνα, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρουμε τώρα, αλλά κυρίως να περιορίσουμε τις υπερβολές και τις βιασύνες, στα ζητήματα που μας αφορούν. Φυσικά θα έχουμε και αρκετές ευκαιρίες για αύξηση των οικονομικών μας, αρκεί να κάνουμε σωστές και ώριμες κινήσεις! Ωστόσο, αποφεύγουμε οποιαδήποτε δράση παρόρμησης και είναι καλό να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε δραστηριότητες που θα μας ωφελήσουν και μόνο!

♈ Κριός

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και εσύ αγαπητέ Κριέ δέχεσαι πιέσεις σε ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου! Νιώθεις ότι αδικείσαι ότι οι εξελίξεις είναι αργές και δοκιμάζουν την αντοχή σου! Ο Άρης από το ζώδιο σου σε κάνει ωστόσο μαχητικό, επίμονο και οι αντοχές σου είναι πολλές, προσπάθησε ωστόσο να αποφύγεις τη νευρικότητα αλλά και τις διαφωνίες με την οικογένεια. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Ερμής είναι ανάδρομος και οι παρεξηγήσεις δίνουν «ρεσιτάλ»! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να βρεις διεξόδους, να κάνεις μετακινήσεις και να φλερτάρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άτακτα ερωτικά παιχνίδι έρχονται αυτό το διάστημα για να σε ξεσηκώσουν και για να σε κάνουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Προσοχή όμως στους ενθουσιασμούς, είναι πολύ πιθανό να σε παρασύρουν σε λάθη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι σημαντικές πιέσεις και δεν υπάρχουν οι εξελίξεις που θα θελες ή θα περίμενες. Στα οικονομικά βρίσκεις έξυπνους τρόπους για να ισορροπήσεις.

♉ Ταύρος

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και εσύ αγαπητέ Ταύρε έχεις τις κλειστές σου, τα βλέπεις όλα μαύρα και νιώθεις σαν να μην υπάρχει προοπτική στα σχέδιά σου! Υπάρχουν και κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που σε απογοητεύουν ενώ νιώθεις την ενέργειά σου να εξαντλείται αφού ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Κριού! Μηνύματα από το παρελθόν είναι μέσα στο πρόγραμμα με τον Ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, ενώ η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να ανεφοδιαστείς οικονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την δυνατότητα να νιώσεις περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά από τα δεδομένα που διαμορφώνονται τώρα γύρω σου! Μία παλιά ερωτική ιστορία είναι πολύ πιθανό να επικοινωνήσει μαζί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι πιέσεις και έχεις πολύ άγχος και κούραση, όμως τα καταφέρνεις. Στα οικονομικά σου αναβαθμίζεσαι.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και εσύ αγαπητέ Δίδυμε είσαι πολύ αγχωμένος τόσο για τα οικονομικά σου όσο και για εκκρεμότητες του παρελθόντος που τώρα εμφανίζονται και σε πιέζουν ασφυκτικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε βοηθά ωστόσο να κάνεις τις επιλογές εκείνες που θα σου δώσουν χαρά, ενώ ο Άρης από τον Κριό σε δικτυώνει με παρέες! Με ώριμες επιλογές μπορείς να κλείσεις κενά του χτες και να απολαύσεις τη στιγμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου τα ερωτικά σου βρίσκονται στα «φόρτε» τους αγαπητέ μου Δίδυμε, ενώ ο Άρης από τον Κριό φροντίζει να σε δικτυώνει και να σε κάνει να διώχνεις μακριά την μοναξιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές και οικονομικές πιέσεις δέχεσαι αυτή την εβδομάδα. Θυμήσου ότι δεν είναι η ιδανική εποχή για μεγάλες επενδύσεις, αγορές ή ρίσκα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και εσύ αγαπητέ Καρκίνε απογοητεύεσαι για θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να λυθούν και προβλήματα που τώρα επανέρχονται και σε βάζουν σε σκέψεις. Ειδήσεις που έχουν να κάνουν με το «χτες» διαταράσσουν το σήμερα. Ξαφνικές εξελίξεις στα επαγγελματικά αποτελούν τώρα πίεση! Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις μία επαναξιολόγηση και να ασχοληθείς με ότι σου δίνει αγάπη και χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν το λες και ευχάριστο το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αφού η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω σου επιβάλει ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις που δεν είναι και τόσο εύκολες για την πορεία μίας σχέσης. Οι ελεύθεροι προσωρινά είστε σε στασιμότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες συνεργασίες σε προβληματίζουν ή και τερματίζονται ενώ ο Άρης από τον Κριό δημιουργεί ισχυρές εντάσεις στην καθημερινότητα της εργασίας σου! Τα οικονομικά δοκιμάζονται.

♌ Λέων

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και εσύ αγαπητέ Λέοντα είσαι δοσμένος στην εργασία και στις υποχρεώσεις σου που αυτή την περίοδο αποτελούν βάρος και δεν σου αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Νιώθεις ότι κάποιος έχει στραγγίξει την ενέργειά σου και σου βγαίνει πολύ έντονη κούραση. Τα φλερτάκια δεν λείπουν, οι νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν ενώ και οι ευκαιρίες για μετακινήσεις ή και προσκλήσεις από φίλους σε ανανεώνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η ιδανική εποχή για νέα φλερτ και εκπλήρωση ερωτικών προσδοκιών. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Κριό σε ευνοούν για να τολμήσεις το ανέφικτο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου έχει μία προοδευτική εξέλιξη και αυτό σε βοηθά να νιώσεις σιγουριά για το μέλλον και την πορεία σου! Τα οικονομικά σου είναι ασταθή αυτή την εβδομάδα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και εσύ αγαπητέ Παρθένε νιώθεις κάπως ακάλυπτος αυτές τις μέρες... Τίποτα δεν σε γεμίζει και αισθάνεσαι σαν να υπάρχει ένα κενό στα αισθηματικά σου το οποίο και δεν μπορεί να καλυφθεί . Είναι όμως ένα διάστημα που μπορείς να πάρεις ξεκάθαρες αποφάσεις για την πορεία σου! Ζητήματα επαγγελματικών σε ενεργοποιούν θετικά, στα οικονομικά σου υπάρχουν πολλά έξοδα αυτό το διάστημα που σε πιέζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί το πάθος και ο ερωτικός ενθουσιασμός προσοχή όμως στα λάθη και στις υπερβολές που εντέλει θα έχουν το κόστος τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου βαίνουν σε καλούς ρυθμούς και μπορείς να είσαι αρκετά δημιουργικός και αποδοτικός σε ότι κάνεις. Στα οικονομικά είσαι εξαιρετικά ζορισμένος λόγω υποχρεώσεων που προκύπτουν τώρα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και εσύ αγαπητέ Ζυγέ έχεις πεσμένη διάθεση, ενώ κάποιες μνήμες του παρελθόντος είναι φανερό ότι επιβαρύνουν αυτό το διάστημα την ψυχολογία σου! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή, σου προκαλούν το αίσθημα της πίεσης! Οι διαφωνίες και τα καβγαδάκια με οικεία πρόσωπα είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα. Δεν θα λείψουν όμως και οι ευχάριστες εξελίξεις που θα σε ανανεώσουν στα αισθηματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι ήρεμο το κλίμα στα αισθηματικά παρόλο που υπάρχει ενθουσιασμός... Από την μία πλευρά αφήνεσαι σε νέες γνωριμίες, από την άλλη πλευρά ο Άρης από τον Κριό χαλά το σκηνικό με ξαφνικές εκρήξεις και αναταραχές που φέρνουν κόντρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι πιέσεις και τώρα κορυφώνονται κάποιες αλλαγές που σου προκαλούν έντονο εκνευρισμό. Στα οικονομικά σου είναι καλύτερο το τοπίο και μπορείς να πάρεις ανάσα

♏ Σκορπιός

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και εσύ αγαπητέ Σκορπιέ βυθίζεσαι σε μαύρες σκέψεις αλλά έχεις και την επιθυμία να κλείσεις καταστάσεις και να πάρεις τελειωτικές αποφάσεις για ζητήματα που σε αφορούν. Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη από δραστηριότητες και ένα συνεχές τρέξιμο, ενώ ευτυχώς τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου επικρατεί ο ερωτισμός όμως προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την ζήλεια και πεις λόγια που μετά θα τα μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι μία περίοδος τελικών αποφάσεων, οι οποίες ωστόσο θα βγουν υπέρ σου! Στα οικονομικά είναι ένα θετικό διάστημα για να δεις άνοδο!

♐ Τοξότης

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και εσύ αγαπητέ Τοξότη είσαι μέσα στην ανασφάλεια και στο άγχος για τα οικονομικά! Τακτοποίησε εκκρεμότητες και δείξε αυτοσυγκράτηση σε άσκοπες οικονομικές ενέργειες. Στα αισθηματικά σου μπαίνεις σε μία φάση ολοκληρωτικής αναγέννησης η οποί και σου δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Διανύεις την πιο ερωτική περίοδο του 2020 και δεν πρέπει να την αφήσεις αναξιοποίητη! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου φέρνει την σχέση που ξυπνά μέσα σου την ερωτική επιθυμία ενώ ο Άρης από τον Κριό ξυπνά την αδρεναλίνη σου που χτυπά κόκκινο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά είναι ζόρικα, το ξέρεις δεν περιμένεις να διαβάσεις το ζώδιο σου για να το επιβεβαιώσεις. Στα επαγγελματικά σου ωστόσο ξεδιαλύνει το τοπίο και μπορείς να κάνεις μία καλή διαχείριση!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου και εσύ αγαπητέ Αιγόκερε είσαι σε μία φάση ολοκληρωτικής εκκαθάρισης προσωπικών υποθέσεων. Πιέζεσαι από παντού όμως αναγκάζεσαι να δεις κάποιες καταστάσεις με ρεαλισμό και ορθότητα. Δείξε προσοχή αυτό το διάστημα στις αντιδράσεις σου και απόφυγε τα ξεσπάσματα στην οικογένεια. Η εργασία σου βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι ζόρικα τα αισθηματικά ετούτη την περίοδο αφού οι τάσεις της εποχής σε απομονώνουν και σε κάνουν να κλείνεσαι στο καβούκι σου και να έχεις την ανάγκη να αποσαφηνίσεις τι φταίει και τι θέλεις για την πορεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν νεύρα και εντάσεις γιατί κάποιες υποθέσεις πηγαίνουν διαφορετικά από ότι υπολόγιζες. Στα οικονομικά σου είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και εσύ αγαπητέ Υδροχόε έχεις τις κλειστές σου, αναλογίζεσαι το παρελθόν σου, βυθίζεσαι σε σκέψεις και σε ανησυχίες για καταστάσεις που έχουν κλείσει και έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε φάση αναγέννησης, ενώ δέχεσαι ευκαιρίες για σύντομες μετακινήσεις που θα σε ενεργοποιήσουν θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βρίσκεσαι στην πιο σουπερ ερωτική περίοδο του καλοκαιριού και πρέπει να την απολαύσεις! Νέα φλερτ, ερωτικά ειδύλλια, έντονες ερωτικές στιγμές σε πυρπολούν τώρα με πάθος. Είναι μία καλή ευκαιρία για μία σύντομη μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η κατάσταση που υπάρχει σε αγχώνει και βρίσκεσαι σε μία φάση στασιμότητας όπου τίποτα δεν προχωρά και δεν εξελίσσεται. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και εσύ αγαπητέ Ιχθύ απογοητεύεσαι από την στάση και συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που για σένα είναι σαν να μην εκτίμησαν όλα όσα έχεις κάνει εσύ για αυτούς έως σήμερα. Κάνεις ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σου επαφές και κρατάς κοντά σου λίγους και καλούς φίλους. Στα οικονομικά σου είσαι σε ένα συνεχές άγχος ενώ δεν λείπουν τα έξοδα. Η θαλπωρή της οικογένειας σε βοηθά να αναζωογονηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτές τις μέρες είναι πολύ πιθανό να τα βλέπεις όλα υπερβολικά και να θλίβεσαι που κάποιες ερωτικές επιθυμίες δεν μπορούν για την ώρα να γίνουν πραγματικότητα. Μην βιάζεσαι να κρίνεις τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει μία προσωρινή στασιμότητα όπου και σε ανησυχεί. Στα οικονομικά σου βγαίνουν έκτακτα έξοδα που δεν τα υπολόγιζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ