Quantcast

http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε η Β' Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Ολοκληρώθηκε η Β' Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά του Ιατρού η οποία διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Νοσοκομείο Ημαθίας, τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ημαθίας και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας και πραγματοποιήθηκε φέτος διαδικτυακά. Σκοπός της Ιατρικής Εβδομάδας του Αγίου Λουκά είναι η συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με όλους τους υγειονομικούς φορείς της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να συσταθεί ένα κοινό βήμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του λαού της Ημαθίας σχετικά με τα θέματα υγείας προβάλλοντας παράλληλα το παράδειγμα της αλληλεγγύης και φιλαλληλίας, της ανιδιοτελούς και έμπονης προσφοράς του Αγίου Λουκά στον πάσχοντα άνθρωπο.

Η Β’ Ιατρική Εβδομάδα του Αγίου Λουκά διεξήχθη και φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού της μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά (29 Μαΐου).

Δείτε εδώ όλες τις εκπομπές της Ιατρικής Εβδομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ