Quantcast

http://picasion.com/

Αναζωπύρωση του κορονοϊού στα Σκόπια

Αναζωπυρώνεται η επιδημία του κορονοϊού στην γειτονική χώρα, καθώς τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 62 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να ανέρχεται πλέον στα 2.226. Τα περισσότερα από τα 62 νέα κρούσματα στη χώρα καταγράφονται στην πρωτεύουσα (24 κρούσματα). Επίσης, δύο άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό κατέληξαν κατά το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας στους 133 τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα από τη νόσο. Ο υπουργός Υγείας Βένκο Φιλίπτσε εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών και να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Το Σάββατο, ο Πρόεδρος της χώρας Στέβο Πεντάροφσκι παρέτεινε κατά δύο εβδομάδες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην χώρα μετά την επιδείνωση της επιδημίας Covid-19.

3 σχόλια:

  1. E ρε τι εχει να γινει Πιερια, Χαλκιδικη, Καβάλα...Αντε έλατε να τζιράρουμε τις σάλατες και τα σαντουιτσς που τρώτε..Αυτοί ειναι τουρίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κριμα για την μακεδονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ