Quantcast

http://picasion.com/

Ανοίγει mini market στην Μητροπόλεως

Τι κι αν βρισκόμαστε στην εποχή του κορωνοϊού που έχει μουδιάσει κάθε είδους επιχειρηματική επένδυση. Στη Βέροια οι εξελίξεις δεν σταματούν ποτέ, ειδικά από νέους ανθρώπους της πόλης που τολμούν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες πηγαίνοντας κόντρα στην εποχή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το επόμενο χρονικό διάστημα, μια νέα επιχείρηση θα ανοίξει στην καρδιά της Βέροιας και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως. Πρόκειται για ένα νέου τύπου «περίπτερο», ένα σύγχρονο mini market, κοντά στο Δημαρχείο, εκεί που μέχρι πριν λίγο καιρό βρισκόταν ένα γνωστό ζαχαροπλαστείο.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το μαγαζί θα είναι έτοιμο σε μερικές εβδομάδες. Η επένδυση ανήκει σε νεαρό επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και με άλλα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος.

2 σχόλια:

  1. δίπλα από την εκκλησία του χριστού. Απέναντι από την Εθνική.
    Πες το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακός...
    Καμιά καφετέρια έπρεπε να ανοίξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ