Quantcast

http://picasion.com/

«Λίφτινγκ» στο θεατράκι Αγίας Παρασκευής

Ανανεωμένο και με νέες κερκίδες θα υποδεχθεί το κοινό του το φέτος το καλοκαίρι το θεατράκι της Αγίας Παρασκευής. Οι εργασίες από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Βέροιας για την πλήρη αποκατάσταση των κερκίδων και του περιβάλλοντα χώρου ολοκληρώθηκαν, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την τοποθέτηση καθισμάτων και την κατασκευή τουαλετών. Όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, «τα έργα μέσα στην πόλη για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη συνεχίζονται, με την ολοκλήρωση και των εργασιών αποκατάστασης στο θεατράκι της Αγ. Παρασκευής, έτσι ώστε να φιλοξενεί πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις, εξυπηρετώντας πλήρως πολίτες και συντελεστές». 

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και η κατασκευή σκάλας μεταξύ των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και μικράς Ασίας, «ένα έργο που εξυπηρετεί σημαντικές ανάγκες πολιτών και μαθητών που κινούνται στην περιοχή», όπως σημειώνει ο κ. Τσαχουρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ