Quantcast

http://picasion.com/

Η Μπέλλα έχασε 8 κιλά μέσα σ' ένα μήνα - Καμπύλες τέλος

Πιο αδύνατη από ποτέ είναι το μοντέλο και Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα, αφού έχασε 8 κιλά μέσα σε μόλις έναν μήνα. «Μέσα σε έναν μήνα έχασα 8 κιλά, κατέβηκα 17 κιλά λίπος. Σαν άνθρωπος ήμουν ΟΚ, απλά σαν μοντέλο έπρεπε να γίνω λίγο πιο skinny», εξήγησε η καλλονή από τη Βέροια στο Happy Day και την Μαρία
Αντωνά. Στην ίδια συνέντευξη δεν δίστασε να αναφερθεί και στα παλιά και πιο συγκεκριμένα στο σχόλιο του Δημήτρη Σκουλού στο GNTM, όταν συμμετείχε: «Αυτό το σχόλιο που άκουσαν οι γονείς μου στο GNTM, το «όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές» ήταν το χειρότερο. Αυτό ήταν υπερβολή για την τηλεθέαση, ξεκάθαρα!», είπε η Ιωάννα Μπέλλα. Η ίδια εξήγησε ότι αποφάσισε να γίνει skinny μοντέλο, γι' αυτό και κατέβηκε 8 κιλά στη ζυγαριά της… Δείτε το βίντεο με την Ιωαννα Μπέλλα αλλά και φωτογραφίες με την ανανεωμένη της εμφάνιση:

2 σχόλια:

  1. Αμαν βρε κοριτσι, υπερβολικα αδυνατη, τοσο ομορφη κ τοσο αδυνατη..
    Γυναικα χωρις καμπυλες γινεται;;; 😮😮😮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επίπεδο μηδεν..πλαστικο 10..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ