Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προστατευθείτε από τα κουνούπια με τα προϊόντα του Herbstore.gr

Οικολογικά - Χωρίς χημικά πρόσθετα
Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του κάνουν την εμφάνιση τους κουνούπια και άλλα έντομα που δεν είναι μόνο ενοχλητικά αλλά και επικίνδυνα, καθώς είναι φορείς μολυσματικών ασθενειών και με το τσίμπημά τους μπορεί να τις μεταδώσουν. Προστατέψτε την οικογένειά σας και ιδιαίτερα τα παιδιά και τους ηλικιωμένους με τα φυσικά και οικολογικά αντικουνουπικά - εντομοαπωθητικά προϊόντα του Herbstore.gr:

✔️Κρέμα Αντικουνουπική

Ιδανικό αντικουνουπικό, 100% φυτικής προέλευσης, για όλη την οικογένεια!

Ιδιότητες:

● Βοηθάει αποτελεσματικά στην προστασία από κουνούπια και γενικότερα από έντομα
● Απομακρύνει όλα τα έντομα από κοντά σας
● Καταπραΰνει και εξαφανίζει την φαγούρα και τον κνησμό από τσιμπήματα εντόμων
● 100% ενυδατική

Συστατικά: Τζελ αλόης, Βασιλικό, Αγήρατο, Λεβάντα, Μέντα, Δυόσμο, Δεντρολίβανο, Τεϊόδεντρο, Θυμάρι, Αμπαρόριζα, Κατιφέ, Καλέντουλα, Λεμονόχορτο,Καρύδα, Δάφνη, Ευκάλυπτο & Σιτρονέλα.

Σύνθεση απαλλαγμένη από/Formula free of:
Petrolatum, Mineral Oil, Silicones, Parabens, Propylene Glycol,Ethanolamines, PEG, SLES, ALES,Synthetic Dye, Phthalates, Polycyclic Musks, Retinol, Animal by-products.Suitable for vegetarians/Κατάλληλο για χορτοφάγους


Το Bugs Away Blend αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αιθερίων ελαίων που σκοπό έχει την απώθηση ενοχλητικών, για τον άνθρωπο, εντόμων.

Το Bugs Away μπορεί είτε να χρησιμοποιηθεί στο χώρο με τη χρήση ενός καυστήρα αιθερίων ελαίων, είτε τοποθετούμενο απευθείας πάνω στον καρπό σας (αποφεύγεται η επιτόπια χρήση σε ευαίσθητες επιδερμίδες!). Μπορεί ακόμη να αποτελέσει συστατικό κρεμών και εντομοαπωθητικών λαδιών και σπρεϋ.

Το Bugs Away Blend στηρίζει τη δράση του σε 4 αιθέρια έλαια. Τη Σιτρονέλα που θεωρείται πως απωθεί τα κουνούπια, τις μύγες και τους ψύλλους, τον Ευκάλυπτο και το Λεμόνι τα οποία θεωρούνται πλέον τα αποτελεσματικότερα αιθέρια έλαια κατά των κουνουπιών, λόγω της ουσίας p-menthane-3,8-diol (PMD) που περιέχουν, το Θυμάρι το οποίο θεωρείται πως απωθεί τα κουνούπια που μεταφέρουν τον ιό της ελονοσίας και τον Βασιλικό ο οποίος είναι γνωστός από την αρχαιότητα για τις εντομοαπωθητικές ιδιότητες του.

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το Bugs Away απλά ρίξτε 1-2 σταγόνες στο καρπό σας ή 2-4 σταγόνες στο Oil Burner σας. Μπορείτε να κατασκευάσετε ένα Homemade εντομοαπωθητικό λάδι τοποθετόντας 2,0% από το Bugs Away στο έλαιό που χρησιμοποιείτε ως βάση (λ.χ. Αμυγδαλέλαιό). Μπορείτε να φτιάξετε και ένα σπρεϋ με τον ακόλουθο τρόπο. Προσθέστε 25-30 σταγόνες από το Bugs Away σε ένα κουταλάκι της σούπας (περίπου 15ml) Φυτικής Γλυκερίνης. Στη συνέχεια ανακατέψτε το μείγμα σας σε 150ml νερού.

Όλοι οι συνδυασμοί αιθερίων ελαίων της Herbstore.gr έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους αρωματοθεραπευτές. Η πρόσμιξη των αιθερίων ελαίων γίνεται με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση μηχανημάτων. Όλα τα αιθέρια έλαια είναι 100% φυσικά και καθαρά και δεν περιέχουν πρόσθετα ή χημικές ουσίες.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα και την ποιότητα του Herbstore.gr

*Παραδίδουμε εντός Βεροίας αυθημερόν στην πόρτα σας με χρέωση 1 ευρώ
*Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ

Herbstore.gr
☎ +30 23310 62472+30 2331 502 411+30 698 572 9561
Fb: @Herbstore
Insta: herbstore.gr


1 σχόλιο:

  1. Ενισχηστε μια αξιοπιστη ελληνικη και τοπικη επιχειρηση. Φτανουν πια οι πολυεθνικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ