Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κορωνοϊός: 10 νέα κρούσματα και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

10 είναι τα νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ, ενώ το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε κανένας νέος θάνατος, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 28 Ιουνίου 2020 και ώρα 15:00. Ως προς τη γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων της
πανδημίας, αρμόδιες πηγές σημειώνουν πως, 2 κρούσματα είναι «εισαγόμενα» από Αλβανία (πρόσφατο ταξιδιωτικό ιστορικό), 3 καταγράφηκαν στην ΠΕ Ξάνθης, 1 στην ΠΕ Αττικής, 1 στην ΠΕ Καστοριάς, 2 στην ΠΕ Ροδόπης. Τέλος, για 1 κρούσμα κορωνοϊού από τα σημερινά αναφέρεται πως μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα επίσημα στοιχεία κατοικίας του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα ανακοινώνουμε 10 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3376, εκ των οποίων το 54.9% αφορά άνδρες. 754 (22.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1880 (55.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

10 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 60 ετών. 3 (30.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 90.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 119 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 191 θανάτους συνολικά στη χώρα. 61 (31.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

2 σχόλια:

  1. Κρατάνε σκοπίμως έναν αριθμό ασθενών ως μαγιά για να τον χρησιμοποιήσουν μελλοντικά ως μία έξαρση την επιδημίας. Έχουν γίνει βαρετά προβλέψιμοι οι συνωμότες με αυτόν τον διαβολοϊό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ακομα ειναι αρχη εχουμε πολυ μελλον μπροστα μας ακομα και τελος δεν βλεπω μαλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ