Quantcast

http://picasion.com/

Βεσυρόπουλος: «Η ΡΑΕ να επανεξετάσει την απόφαση της - Αδιαπραγμάτευτη η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Βέροια»

Ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Βέροια είναι αδιαπραγμάτευτη και πρέπει να προχωρήσει. Είχα σειρά επαφών με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Χατζηδάκη, τον Υφυπουργό κ .Θωμά και τον Διευθύνοντα
Σύμβουλο της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου κ. Τσάκα. Κοινή συνισταμένη των συζητήσεων που είχα, ήταν η συμφωνία ότι θα πρέπει να υλοποιηθούν τα έργα για την ανάπτυξη δικτύων διανομής φυσικού αερίου στην Ημαθία.

Η ΡΑΕ αποφάσισε την απένταξη της Βέροιας από το δίκτυο φυσικού αερίου, αφού σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση οι άδειες διαχείρισης και διανομής φυσικού αερίου, που έχει χορηγήσει η ΡΑΕ στη ΔΕΔΑ, παύουν να ισχύουν στην περίπτωση που εντός 18 μηνών δεν υλοποιηθούν τα έργα σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα.

Με δεδομένο ότι υπήρχαν αβελτηρίες ή δυσκολίες στην υλοποίηση τους, επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της ΡΑΕ κ. Μπουλαξή και του ζήτησα να επανεξετάσει συνολικά το θέμα και να αναζητήσει τη βέλτιστη λύση για να την ανάπτυξη δικτύου διανομής φυσικού αερίου στη Βέροια».

9 σχόλια:

  1. ΨΗΛΕ,
    ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ!!
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ - ΠΕΡΙΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν τα καταφέρει και ο Βεσυρόπουλος, που είναι υπουργός, τότε δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή έχουν σκοπό να δώσουν την προμήθεια φυσικού αερίου της Βέροιας σε άλλον πάροχο ή ότι τα πετρελαϊκά συμφέροντα της περιοχής (και όχι μόνο) είναι πολύ ισχυρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου εχουν γραμμενο και σενα που υποτιθεται σε εμπιστευονται......ας σκεφθουμε τι θα γινοταν αν ηταν απλοι βουλευτες.....Ξυπνηστε ..... Καποιες περιοχες τους ενδιαφερουν μονο και φυσικα καποιοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεσυρόπουλε έχουμε αρκετά κρατούμενα για την κυβέρνηση μέχρι στιγμής, (Μακεδονικό,μεταναστευτικό, σκάνδαλο με τα εκατομμύρια των επιστημόνων σε ημετέρους), αυτό θα είναι το τελευταίο σας. Το μαύρισμα που θα φάτε θα τρίβετε τα ματάκια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον υπουργό Δραστικές και γρήγορες αποφάσεις αυτό θελουμε και πάλι συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Βεζυροπουλε κοιταχτε να διορθωσετε τις βλακειες τις ΑΑΔΕ...διοτι δεν μπορει να εχω πληρωμενο τον ΦΠΑ Α τριμηνου στις 12/04/2020 και να μου χρεωνετε προστιμο γιατι δηθεν δεν το πληρωσα μεχρι τις 30/04/2020,,,,Σοβαρευτειτε διοτι το 40% σας πηρε τα μυαλα.....η κανονικοτητα σας απεχει μιλλια μακρυα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην πιστευετε τις δημοσκοπήσεις, το 40%ειναι μουφα φτιαχτεί δημοσκοπήσεων. Συνεχίστε τις μπουρδες και θα ζήσετε εκεί στη ΝΔ στιγμές ΠΑΣΟΚ στην κατηφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πρόβλημα Βεσυρόπουλε είναι πως στα παλαμάκια είσαι πιο δυνατός από όταν χτυπάς το χέρι στο τραπέζι (αν το χτυπάς) όπως και όλοι οι άλλοι. Και που είσαι, δεν ξέρω αν φταίει ο Δήμος ή η Περιφέρεια ή εσείς οι Βουλευτές αλλά κανονίστε όλοι να δώσετε μια εξήγηση καθαρή στον κόσμο για το τι έγινε. Αυτό δεν θα μείνει έτσι.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ