Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σοκ» στη Σκόπελο: Νεκρή γυναίκα από κεραυνό!

Μπροστά στα μάτια του συζύγου της
Ένα τραγικό και απίστευτο για τα δεδομένα της Μαγνησίας περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, όταν κεραυνός που έπεσε στη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης στο Σκόπελο, σήμερα το πρωί, τραυμάτισε θανάσιμα μια 52χρονη
γυναίκα από τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί και ενώ η άτυχη γυναίκα επέστρεφε με τον Έλληνα σύζυγό της, από αγροτικές εργασίες όπου βρίσκονταν, λίγο πιο έξω από τη Χώρα της Σκοπέλου, στην περιοχή Πευκιά. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του ζευγαριού και ενώ στην περιοχή έπεφτε έντονη βροχόπτωση, τη γυναίκα χτύπησε κεραυνός, με αποτέλεσμα να αφήσει επί τόπου την τελευταία της πνοή. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ