Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτη μέρα στη «νέα κανονικότητα» η Βέροια

Ουρές και εντάσεις στις τράπεζες, λίγος κόσμος στην αγορά
Μια συνηθισμένη Δευτέρα, με λιγότερη κίνηση σε σχέση με πριν τα περιοριστικά μέτρα, ξύπνησε σήμερα για τη Βέροια. Πρώτη μέρα μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, πρώτη μέρα επιστροφής στη νέα κανονικότητα και οι Βεροιώτες βγήκαν από το σπίτι μετά από 42 ημέρες χωρίς SMS. Όσοι, από συνήθεια ή από περιέργεια, επιχείρησαν να στείλουν SMS μετακίνησης στο 13033, το μήνυμα απλά δεν πήγε ποτέ.
Την τιμητική τους σήμερα είχαν πάλι οι τράπεζες, που από νωρίς δημιουργήθηκαν ουρές, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Στην Εθνική μάλιστα, όπως μας ενημέρωσαν πολίτες που περίμεναν ώρα στην ουρά, χρειάστηκε να επέμβει δύο φορές η Αστυνομία για να αραιώσει και να ηρεμήσει τα πλήθη. Ουρές αλλά με αποστάσεις στα υπόλοιπα καταστήματα τραπεζών του κέντρου, στα ΕΛΤΑ και στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας για εξόφληση λογαριασμών.
Κατά τα άλλα, στα αστικά οι λιγοστοί επιβάτες φορούσαν προστατευτικές μάσκες, όπως και οι οδηγοί, ενώ στα κομμωτήρια και ινστιτούτα αισθητικής της πόλης οι πελάτες εισέρχονταν μόνο με ραντεβού. Δεδομένου ότι λίγα ήταν τα καταστήματα που άνοιξαν σήμερα για πρώτη μέρα τις πόρτες τους, η κίνηση στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας δεν ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.
Αρκετοί ήταν και αυτοί που επέλεξαν να κάνουν τη βόλτα τους στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων και να καθίσουν με την παρέα τους σε κάποιο παγκάκι να χαλαρώσουν, τηρώντας όμως τις αποστάσεις μεταξύ τους και επιλέγοντας μικρή συντροφιά. Δυο δυο και με αποστάσεις μικροί, μεγάλοι και μεγαλύτεροι στα παγκάκια! Και μάλιστα, χωρίς άγχος και τα μάτια... στην πλάτη μην τυχόν και τους σηκώσει η Αστυνομία.








4 σχόλια:

  1. Aν αυτό που μας ''περνάνε'' είναι κανονικότητα με το 10% ανοιχτά απο τα μαγαζιά, και χωρίς ''sms'' τότε καλά να μας κάνουν και να τους πούμε και ευχαριστώ αν είναι...Μνημόνια μέχρι να χιονίσει στην έρημο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100% επιστροφή στην κανονικότητα δεν είναι αλλά 1000% επιστροφή στην καφρίλα σίγουρα είναι. Τι διπλοπαρκαρίσματα, τι καβάλημα στα πεζοδρόμια, τι παρκάρισμα σε διαβάσεις, σε θέσεις ΑΜΕΑ, ότι βόλευε τον καθένα αρκεί να κάνει τη δουλειά του κοιτώντας πάντα τη βολή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια ποιος θα πάει στην αγορά και στα καφέ και εστιατόρια με αυτές της συνθήκες?? Εμένα προσωπικά δεν μου κάνει κέφι και ούτε θα πατήσω το πόδι μου. Κρίμα για αυτούς που ακόμα δεν κατάλαβαν τι έρχεται και δεν εννοώ για τον κορόιδοιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ "ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ". Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ