Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (4/5 - 10/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Δεύτερα 4 Μαΐου 2020, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, φέρνοντας στον έρωτα, εξαπατήσεις, αυταπάτες, αμφιβολίες, αβεβαιότητα, απάτες, απογοητεύσεις, θολούρα, με αποτέλεσμα να γκρεμιστούν όνειρα και προσδοκίες που δεν είχαν στηριχτεί σε γερές βάσεις. Αξιοσημείωτα είναι επίσης και τα οικονομικά αδιέξοδα και λάθη, λόγω της ελπίδας και της ψευδαίσθησης μας, πως όλα θα πάνε καλά. Ώρα να δούμε την αλήθεια κατάματα και να σταματήσουμε να παραμυθιαζόμαστε, ώστε να αποφύγουμε σοβαρές, κυρίως ερωτικές και οικονομικές απογοητεύεις!

♈ Κριός

Γενικά

Επιτέλους ανάσα θα πεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σου εγγυώνται ότι αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα από τα δεδομένα γύρω σου και θα μπορέσεις να θέσεις στόχους και να αναλάβεις τα ηνία για να ξεπεράσεις τα προβλήματά σου. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, αναμένεται να φέρει κάποια αστάθεια ή ακόμα και νοσταλγία για θέματα συναισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να αποφύγεις τις συγχύσεις αλλά και τις παρεξηγήσεις σε λόγια που θα κάνεις με το ταίρι σου! Αυτό το διάστημα δεν ξέρεις πολύ καλά τι θες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία καταπλητική εβδομάδα ξεκινά για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Βάζεις μπροστά τα σχέδιά σου, τους στόχους σου και η εργασία σου αρχίζει επιτέλους να κινείται. Αξιοποιείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εύνοιά σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Νιώθεις αυτοπεποίθηση αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ταύρε αφού ο Ερμής από το ζώδιο σου σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα όπου και σε βοηθούν να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου και να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης. Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα μπροστά σου και ν ιώθεις ικανοποιημένος. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει ένα κύμα έντασης στις σχέσεις σου, ενώ το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια και αβεβαιότητα κυρίως για τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος είναι κυρίαρχο αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Ταύρε, αφού πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Σκορπιό. Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος στα λόγια σου και να μην επιμένεις σε καταστάσεις που δεν σε βγάζουν πουθενά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές επικοινωνίες έχεις στα επαγγελματικά σου και μπαίνουν μπροστά τα εργασιακά σου σχέδια, γεγονός που σου προσφέρει ικανοποίηση! Στα οικονομικά σου υπάρχει αταξία, αστάθεια, αβεβαιότητα, καλό είναι να προσέξεις περισσότερο στους συνεταιρισμούς σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και μπορώ να πω ότι επιτέλους θα ανακουφιστείς ψυχολογικά αλλά και οικονομικά αγαπητέ μου Δίδυμε. Οι θετικές όψεις του Ερμή, με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σε βοηθούν να προχωρήσεις στην αποκατάσταση ζητημάτων που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα. Δέχεσαι στήριξη στα σχέδιά σου, προχωράς τις οικονομικές σου υποθέσεις και νιώθεις ικανοποίηση. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και επιπολαιότητες που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Μετρίασε τον ενθουσιασμό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άλλα θέλεις, άλλα κάνεις και... άλλα εννοείς στα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Δίδυμε. Οι μέρες σε βρίσκουν θολωμένο και αρκετά επιρρεπή σε λάθη και σε εκτιμήσεις που θα αποδειχθούν απατηλές. Προσοχή στα διπλά ταμπλώ, αλλά και στις υπερεκτιμήσεις σχέσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου επιτέλους μπορείς να ορθοποδήσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα βελτίωσης. Στα επαγγελματικά σου παρόλο που δεν εμφανίζεται πρόβλημα, θα πρέπει να δεις πιο σοβαρά κάποιες καταστάσεις.

♋ Καρκίνος

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, κυνηγάς επιθυμίες και όνειρα και τα κατακτάς αυτή την εβδομάδα. Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, σου εγγυώνται ότι οι μέρες που ακολουθούν θα σε φέρουν σε επαφή με φιλικά πρόσωπα, ενώ ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες. Σχέσεις και συνεργασίες αποκαθίστανται και αυτό σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά θετική είναι η νέα εβδομάδα για τα αισθηματικά σου αφού θα σου δοθεί μία σημαντική ευκαιρία για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που ποθείς. Δεδομένου ωστόσο ότι η Αφροδίτη είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, καλό είναι αυτό το διάστημα να αφήσεις πίσω σου την νοσταλγία καταστάσεων του χτες, αλλά να προσπαθήσεις να μην βλέπεις αρνητικά τα πάντα στις σχέσεις σου! Η Πανσέληνος στο Σκορπιό φουντώνει το ερωτικό σου πάθος

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή ευκαιρία να προχωρήσεις μπροστά κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες που το τελευταίο διάστημα είχαν παγώσει. Η δημιουργικότητά σου είναι το “κλειδί” της επαγγελματικής σου επιτυχίας. Στα οικονομικά είσαι ζορισμένος.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα θέτεις στόχους και τους κατακτάς. Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο κυρίως στα επαγγελματικά σου όπου τώρα προκύπτουν θετικές εξελίξεις που σε θέτουν σε εγρήγορση και σε κάνουν αρκετά πιο δημιουργικό αλλά και ικανοποιημένοι. Οι σχέσεις με το περιβάλλον σου είναι τεταμένες, ενώ η Πανσέληνος στο Σκορπιό σε κάνει αρκετά εύθικτο με την οικογένεια. Προσοχή σε φιλικές επαφές, γιατί κάποιοι άνθρωποι που δήθεν σε εκτιμούν ή σε στηρίζουν, δεν είναι τόσο αληθινοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επέλεξε τον έρωτα και όχι τον πόλεμο αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Λέοντα. Με την Πανσέληνο στο Σκορπιό έχεις απαιτήσεις και πνίγεις με την συμπεριφορά σου το ταίρι σου! Αν δεν έχεις ταίρι, να αναμένεις ότι αυτές τις μέρες θα νιώθεις έντονο το αίσθημα της μοναξιάς, να θυμάσαι όμως ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να πάρεις αποφάσεις για την πορεία της καριέρας σου και για να κάνεις σημαντικά βήματα που θα σε βοηθήσουν να ορθοποδήσεις! Στα οικονομικά σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης, αξιοποίησέ τες!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα είναι γεμάτη επικοινωνίες, επαφές, ιδέες , συζητήσεις και προτάσεις, Καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού είναι φανερό ότι είσαι σε κινητικότητα και προσπαθείς να τρέξεις για πολλές υποθέσεις που είχαν μείνει πίσω. Η κούραση και το στρες είναι υπαρκτά στην καθημερινότητά σου γιατί οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται, θα πρέπει να κάνεις λοιπόν ένα καλό προγραμματισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν νέα, ειδήσεις και συναντήσεις στην αισθηματική σου ζωή που σε τονώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Ωστόσο θα πρέπει να σκεφτείς αυτό το διάστημα είναι το εξής: Ποιος είναι ο στόχος σου για το μέλλον της σχέσης σου ή της αισθηματικής σου ζωής; Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να βρεθείς διχασμένος, μπερδεμένος και να δώσεις εντέλει λανθασμένες εντυπώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι μία καλή περίοδος να προχωρήσεις σε συμφωνητικά ή σε επικοινωνίες που είχαν μείνει πίσω το τελευταίο διάστημα. Οι προοπτικές των επαγγελματικών σου είναι καλές, αρκεί να κάνεις μία καλή οργάνωση. Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου αφού η Πανσέληνος από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πρέπει να υπερασπιστείς αυτό που σου ανήκει και αυτό που θέλεις να αποκτήσεις. Οι θετικές όψεις του Ερμή, με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σε βοηθούν να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου για να βάλεις σε μία σειρά επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και είναι βέβαιο ότι θα βρεθείς διχασμένος για αποφάσεις που πρέπει να πάρεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική σου ζωή είναι πικάντικη και ενδιαφέρουσα, σημαντικό είναι όμως να αποφύγεις λόγια που εντέλει μπορεί να σε μπλέξουν, να σε διχάσουν ή να φέρουν μία σχέση σου σε αδιέξοδο. Αυτές τις μέρες μπορεί να ζητάς από το ταίρι σου περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου προσφέρει. Αν δεν έχεις σχέση, τότε γίνεσαι πιο απόλυτος στα θέλω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει αναβρασμός αυτές τις μέρες για τα οικονομικά σου και υπάρχουν κάποιες συζητήσεις ή και έγγραφα που σου προκαλούν μεγάλη ανασφάλεια. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις καταστάσεις, γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο εσύ πιστεύεις ή αισθάνεσαι αυτό τον καιρό!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου και φουντώνεις για τα καλά από ένταση, γιατί είσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο σημαντικών αλλαγών. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, σε βοηθούν να έρθεις σε επαφή με το περιβάλλον σου και να ικανοποιηθείς μέσω συμφωνιών ή και ειδήσεων που θα λάβεις. Δείξε προσοχή και απέφυγε τις κόντρες με το οικογενειακό περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά απόλυτος θα είσαι στα θέλω σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Σκορπιέ και θα θέσεις τους όρους και τους κανόνες σου στα αισθηματικά σου! Θα ζορίσεις για τα καλά το ταίρι σου όμως σκέψου ότι μπορεί να γίνεσαι και άδικος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που υπάρχουν καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σου και δεν εξελίσσονται όλα όπως περίμενες ή όπως θα ήθελες, όμως η εβδομάδα σε βοηθά σημαντικά για συμφωνίες και επαφές που θα σε τονώσουν! Στα οικονομικά σου δέχεσαι καλές ευκαιρίες ανάπτυξης.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη αυτή την εβδομάδα έχεις τις κλειστές σου ενώ γύρω σου υπάρχει έντονο παρασκήνιο το οποίο και προσπαθείς να εξιχνιάσεις. Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που σου δίνει η Πανσέληνος στο ζώδιο το Σκορπιού! Σημαντικές ιδέες, αποφάσεις, συζητήσεις για θέματα που αφορούν την εργασία σου, θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα πολύ καλό πλάνο στα επαγγελματικά σου! Πρωτοβουλίες που θα πάρεις τώρα θα σε θέσουν σε εγρήγορση...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα περιπλέκει την αισθηματική σου ζωή και σε κάνει να βρίσκεσαι διχασμένος σε αυτά που πρέπει και σε αυτά που θέλεις. Μία παλαιά ερωτική ιστορία γίνεται η πηγή άγχους και ανησυχίας, όμως οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της αισθηματική σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ένα διάστημα που δεν πρέπει να ανακοινώνεις τα μετέπειτα επαγγελματικά σου σχέδια και πρέπει να λειτουργείς αρκετά πιο μυστικά στηριζόμενος αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις. Στα οικονομικά σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης, αρκεί να αξιοποιήσεις τις ιδέες και τις επικοινωνίες σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιο σου! Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Σκορπιού φουντώνει την προσμονή σου αλλά και την διεκδικητικότητά σου! Κυνηγάς επιθυμίες, όνειρα, σχέδια ενώ και η κοινωνική σου ζωή είναι πολύ τονισμένη. Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, σε κάνουν αρκετά δημιουργικό ενώ και η αισθηματική σου ζωή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα! Το μελανό σημείο αυτής της περιόδου είναι τα οικονομικά σου όπου βγαίνουν έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια τα οποία και σε αποσυντονίζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ευχάριστα είναι τα νέα στα αισθηματικά σου αυτές τις μέρες αφού ο Ερμής από τον Ταύρο φροντίζει να βελτιώσει το επικοινωνιακό κλίμα στη σχέση σου ή στην επαφή σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Είναι μία καλή ευκαιρία να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και να το κατακτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προκαλεί κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά σου σχέδια γεγονός που σου προκαλεί ανασφάλεια. Ο Άρης από τον Υδροχόο εντείνει τους εκνευρισμούς για τα οικονομικά!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, έχεις περάσει πολλά όμως η εβδομάδα σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα σπασμένα αλλά και να δεις να κινείται και πάλι το επαγγελματικό σου! Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις προσωπικές σου υποθέσεις, το σπίτι και την οικογένεια, κρίνονται θετικές αυτή την περίοδο και σε βοηθούν να διαχειριστείς δυσκολίες ή προβλήματα που είχες περάσει το τελευταίο διάστημα. Η πανσέληνος στο Σκορπιό φουντώνει τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου όπου δεν λείπουν το άγχος και η ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά φλογερή είναι η ερωτική σου ζωή, αφού ο Άρης κινείται ακόμα στο ζώδιο σου τονώνοντας την ερωτική σου λίμπιντο, ενώ η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων φουντώνει τα ερωτικά φλερτ ... Οι ερωτικές σου προσδοκίες εκπληρώνονται, δεν παύει όμως αυτό το διάστημα να πρέπει να μετριάσεις τις μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις που λίγο αργότερα μπορεί και να μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου θα πάρεις κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να βρίσκεσαι ανικανοποίητος από τα αποτελέσματα ή τις εξελίξεις των επαγγελματικών σου γιατί θέλεις κάτι παραπάνω από αυτό που τώρα έχεις. Στα οικονομικά σου κυριαρχούν οι αστάθειες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, μία νέα εβδομάδα γεμάτη επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και πολλά ευχάριστα νέα ανοίγεται μπροστά σου! Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού κρίνεται θετική για να προχωρήσουν έγγραφα, επαφές, συμφωνίες αλλά και για να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης και προόδου στις υποθέσεις σου! Η ψυχολογία σου είναι μεταβλητή, σε χαρακτηρίζει η κυκλοθυμία, όμως οι ιδέες και οι εμπνεύσεις της περιόδου, μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις. Η κούραση είναι αισθητή και προκαλείτε από την ανησυχία που έχεις για το αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εκδηλώνονται ανασφάλειες, γιατί βλέπεις κάποιες παρελθοντικές ιστορίες να επαναλαμβάνονται και αυτό είναι κάτι που δεν σου αρέσει! Προσπάθησε να μην βυθίζεσαι σε ανασφάλειες οι οποίες και εντείνουν το αίσθημα της ανησυχίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτέλους ξεμπλοκάρουν τα επαγγελματικά σου σχέδια και μπορείς να έχεις τις επαφές, τις συζητήσεις και τις προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μπροστά. Στα οικονομικά σου αν και σε πιάνουν ανησυχίες, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ