Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 8 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Τη Δευτέρα 11-05-2020 και από ώρα 09:00 έως 10:00, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα γίνει δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Ο.Ε. για τη δήλωση πρόθεσης ψήφου και τυχόν απόψεων τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης). Η επιτροπή θα απαρτίζεται από τα μέλη: Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Στέργιος Διαμάντης, Αθανάσιος Δέλλας, Χρήστος Τσιούντας, Γιώργος Γουλτίδης, Κωνσταντίνος Τροχόπουλος και Άρης Λαζαρίδης.

Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα διάταξης που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο

Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης εποχιακού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), λόγω των έκτακτων μέτρων για την προστασία από τον ιό COVID-19.

ΘΕΜΑ 2ο

Έγκριση ή μη εξειδίκευσης εγγεγραμμένης πίστωσης για «Λοιπές δαπάνες δημοσίων σχέσεων» για τη διοργάνωση εκδήλωσης στις 19 Μαΐου ημέρα Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

ΘΕΜΑ 3ο

Έγκριση ή μη γενικής παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής γέφυρας Αφών Κούσιου».

ΘΕΜΑ 4ο

Έγκριση ή μη γενικής παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή πεζόδρομου οδού Αριστοτέλους στην Τ.Κ. Βεργίνας».

ΘΕΜΑ 5ο

Έγκριση ή μη γενικής παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Διάνοιξη οδών Δ.Ε. Απ.Παύλου (περιοχή επέκτασης Μακροχωρίου)».

ΘΕΜΑ 6ο

Έγκριση ή μη γενικής παράτασης της προθεσμίας περαίωσης των εργασιών της υπηρεσίας «Υπηρεσία συντήρησης οικοδομικών δημοτικών κτιρίων Δ.Ε. Απ.Παυλου (Δομικά-Σιδηρικά-Ξυλουργικά-Χρωματισμοί)».

ΘΕΜΑ 7ο

Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής από την υπάλληλο Χ.Παραθυρά.

ΘΕΜΑ 8ο

Ορισμός ή μη δικηγόρου να παραστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βέροιας (ως Εφετείο) κατά τη συζήτηση έφεσης του δικηγόρου του Δήμου Γ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ