Quantcast

http://picasion.com/

Πρόταση για ετήσιο τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα

Την πρότασή του για διοργάνωση ετήσιου παιδικού τουρνουά καλαθοσφαίρισης στη Βέροια με την ονομασία «Δημήτρης Γκίμας», μετέφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Αντώνης Μαρκούλης. Ο επικεφαλής της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» πρότεινε με τον τρόπο αυτό να τιμηθεί η
μνήμη του προπονητή του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρη Γκίμα, που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή το Σάββατο 16 Μαΐου από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 55 ετών.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαρκούλης, επρόκειτο για ένα σημαντικό και πολύ αγαπητό πρόσωπο της Βέροιας, που πρόσφερε πολλά στο κομμάτι του αθλητισμού του τόπου τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής, με εκατοντάδες παιδιών να έχουν περάσει όλα τα χρόνια από τα χέρια του και να έχουν αγαπήσει το μπάσκετ εξαιτίας του, ενώ ήταν εκείνος που οδήγησε την ομάδα στην Α2 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Με την πρόταση του Αντώνη Μαρκούλη συμφώνησαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι διαφόρων παρατάξεων. Μάλιστα, τόσο ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης όσο και ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ανέφεραν στη συνέχεια πως είναι κάτι που υπήρχε ήδη σε συζητήσεις για να γίνει, καθώς και ακόμα περισσότερα πράγματα, καθώς ο Δημήτρης Γκίμας είναι ένα πρόσωπο που πρέπει να τιμηθεί.

4 σχόλια:

  1. Αν θέλετε να τον τιμήσετε πρώτα κάντε εγκαταστασεις (φαντάζομαι θα το ήθελε ο θανών) και μετά τουρνουά άλλα τι λέω? Ολα για την επιφάνεια αφου οι περισσότεροι δεν ξέρετε καν τι σημαίνει ίδρωτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XRHSTOS ANESTH,,,MPRABO ANTONH PANTA ENA BHMA MPROSTA APO OLOUS MPRABO,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λιγο πετρελαιο το χειμωνα που παγωναν ο Τζιμης και τα "παιδια" του τοσα χρονια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ