Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Απλά και Υγιεινά»: Κυκλοφόρησε το βιβλίο των Γιώργου Μεταξά και Ξένιας Παπαναστασίου

Δύο Βεροιώτες μας μαθαίνουν να τρώμε νόστιμα και υγιεινά!
Ποιος είπε ότι τα υγιεινά σνακ πρέπει να είναι βαρετά; Ή ότι η υγιεινή διατροφή χρειάζεται άνοστα και... περίεργα υλικά; Τους μύθους αυτούς έρχονται να καταρρίψουν δύο Βεροιώτες, ο chef Γιώργος Μεταξάς και η Διαιτολόγος -
Διατροφολόγος Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου, που ένωσαν τις δυνάμεις τους και τις γνώσεις τους και έπειτα από πολλά πειράματα και δοκιμές, δημιούργησαν το βιβλίο «Απλά και Υγιεινά». Ένα βιβλίο που θα αποτελέσει απαραίτητο «εργαλείο» όχι μόνο για γονείς που θέλουν να προσφέρουν λαχταριστά αλλά υγιεινά σνακ και λιχουδιές στα παιδιά τους αλλά και σε όσους επιζητούν την υγιεινή κουζίνα χωρίς να στερούνται γεύση.
Απλές και υγιεινές συνταγές με εύκολα υλικά και που όλοι μας μπορούμε να κάνουμε. Αγαπημένα φαγητά και σνακ, αλμυρά και γλυκά, που πλέον θα μάθουμε να τα ετοιμάζουμε και να τα απολαμβάνουμε με διαφορετικά υλικά, με φουλ γεύση και διατροφικές αξίες. Ριζόγαλο, muffins, σιμιγδαλένιος χαλβάς, club sandwich, κεφτεδάκια και ακόμα πολλές συνταγές που θα τις βρείτε όλες μέσα στις 96 σελίδες του βιβλίου «Απλά και Υγιεινά». Ο chef Γιώργος Μεταξάς μας παρουσιάζει τη συνταγή και η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου τα θρεπτικά συστατικά της!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τι θα λέγατε για ένα ρυζόγαλο με βρώμη; Ένα muffin με χαρούπι; Ή κεφτεδάκια με κινόα; Ο Γιώργος (chef) και η Ξένια (διατροφολόγος), προσπαθούν να «μπερδέψουν», να «παντρέψουν» γεύσεις και διατροφικές αξίες της καθημερινότητας. Πόσο διαφορετικό θα ήταν ένα club sandwich ή ένας σιμιγδαλένιος χαλβάς; «Απλά και Υγιεινά» λοιπόν, κατόπιν πολλών πειραμάτων και δοκιμών….

‑ Μπαμπά θέλω κάτι γλυκό!
‑ Να σου κάνω τάκα τάκα ένα μούς?
‑ Ναιαιαι…!
‑ Πιάσε ένα αβοκάντο!
‑ Αβοκάντο;;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ