Quantcast

http://picasion.com/

Δημιουργία μητρώου τοπικών καλλιτεχνών από την ΚΕΠΑ

Στη δημιουργία μητρώου τοπικών επαγγελματιών του πολιτισμού θα προχωρήσει η ΚΕΠΑ Βέροιας, σύμφωνα με την ενημέρωση του προέδρου της Θεόφιλου Κορωνά στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Όπως ανέφερε ο κ. Κορωνάς, η ΚΕΠΑ θα απευθύνει πρόσκληση προς τους τοπικούς
καλλιτέχνες, προκειμένου να καταγραφούν οι αποδεδειγμένα καλλιτέχνες της Βέροιας και να δημιουργηθεί μητρώο τοπικών καλλιτεχνών. «Έτσι θα δούμε με ποιους συνεργαστήκαμε στο παρελθόν και με ποιους θα μπορούμε να συνεργαστούμε στο μέλλον», σημείωσε ο κ. Κορωνάς. Μάλιστα, η πρόσκληση θα απευθύνεται και σε αποδεδειγμένα, πραγματικούς καλλιτέχνες και από τους δήμους Νάουσας και Αλεξάνδρειας, καθώς όπως ανέφερε, οι εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ έχουν απήχηση σε όλο τον νομό Ημαθίας.

2 σχόλια:

  1. μπορω να δηλωσω συμετοχη σε ενα απο τα συμβουλια? παντα ηθελα να συμετασχω σε ενα ριαλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω γιά σκηνοθέτη, χωρίς νά ζητήσω τήν ἄδειά του, καί ἐλπίζω νά μή προσκρούω στήν ταπείνωσί του, τόν ἀξιολογώτατο συμπολίτη μας κο Ἀβραάμ Πελαΐδη.

    Π.χ.: https://www.youtube.com/watch?v=dfKlVKt6TXQ&t=1249s καὶ παλαιότερον: https://www.youtube.com/watch?v=ojY5Qlb3Llk&t=1198s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ