ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος: Ανανέωση - Έκδοση Πιστοποιητικού Ραντιστή - Ψεκαστή

Το ΕΚΕΔΙΜ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ως επίσημο εξεταστικό και εκπαιδευτικό κέντρο σας καλεί για την ανανέωση - έκδοση των πιστοποιητικών γνώσης για την Ορθολογική χρήση των Γεωργικών Φαρμάκων. Τα πιστοποιητικά έχουν πεντάχρονη ισχύ, όπου όλοι οι καλλιεργητές - αγρότες θα
πρέπει να φροντίζουν 6 μήνες πριν την λήξη τους την ανανέωση τους. Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της προηγούμενης έκδοσης, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αγροτών είτε διδάσκοντας τα Αγροτικά θέματα σε νέους Αγρότες, είτε ως καλλιεργητές και παραγωγοί Γεωργικών προϊόντων.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ 8197/90290/22-7-2013 (ΦΕΚ 1883/Β/2013) έχει θεσπιστεί το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων.

Βάσει των παραπάνω όλοι οι χρήστες γεωργικών φαρμάκων ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να κατέχουν πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης(ΠΤΥΧΙΟ ΡΑΝΤΙΣΤΗ) προκειμένου να μπορούν να προμηθεύονται νόμιμα τα γεωργικά φάρμακα και να το καταθέτουν στο ΟΣΔΕ ή για όποια άλλη χρήση ζητηθεί.

Κόστος πιστοποίησης και έκδοσης πιστοποιητικού στα 40€

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος διαθέτει γεωπόνους, Περιβαλλοντολόγους έτοιμους να σας ενημερώσουν για οποιαδήποτε απορία αγροτικής φύσεως εντελώς δωρεάν.

Σας εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σας, στην καλύτερη δυνατή τιμή!
Εγγραφές καθημερινά

Υπεύθυνος σπουδών
Θεοχαρόπουλος Αντώνης,
Γεωπόνος Msc

Πληροφορίες :καθημερινά 08:00-21:00
Αγ. Αντωνίου 30 και Καρατάσου γωνία, Βέροια
2331021061, 6987609733, 6974338357


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ