Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα - Τι αποφασίστηκε για την αγορά της Βέροιας;

Του Αγίου Πνεύματος τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 και ενώ για το Δημόσιο η ημέρα αυτή έχει χαρακτηριστεί ως επίσημη αργία, δεν ισχύει το ίδιο και για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα της χώρας. Σε κάποιες περιοχές θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός από εκείνες που έχουν ανακοινώσει αργία. Μεταξύ αυτών και η Βέροια, όπου το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου έκανε γνωστό πως όλα τα καταστήματα της Βέροιας θα παραμείνουν κλειστά, όπως συνηθίζεται έπειτα και από απόφαση του 1986. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλα τα καταστήματα της Βέροιας την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνουν κλειστά δεδομένου ότι η ημέρα αυτή καθορίστηκε ως ολοκληρωτική αργία με απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας αριθ. πρωτ: ΕΡ-1430/28-11-1986 για ενημέρωση εμπόρων-καταστηματαρχών και καταναλωτικού κοινού του Δήμου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ