Quantcast

http://picasion.com/

500 μάσκες παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Παρουσία του Υφυπουργού και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή 
Την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Μαΐου 2020 ο υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρος Καράολγου, προκειμένου να παραδώσει
υγειονομικό υλικό για το αστυνομικό προσωπικό του νομού. Τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Ασημάκης Χριστοδουλίδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της Διεύθυνσης. 
Κατά την είσοδό τους, έγινε η απαραίτητη θερμομέτρηση, όπως συμβαίνει καθημερινά κατά την είσοδο τόσο των αστυνομικών όσο και των πολιτών στο Αστυνομικό Μέγαρο της Βέροιας. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή όπου και έγινε η παράδοση του υγειονομικού υλικού, προς αποστολή στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δ.Α. Ημαθίας. Όπως ανέφερε ο κ. Καράογλου, πρόκειται για 500 πιστοποιημένες υφασμάτινες μάσκες, πολλαπλών χρήσεων, που ράβονται σε μεγάλη επιχείρηση της Θεσσαλονίκης. 
Ο κ. Κούγκας ευχαρίστησε τον Υφυπουργό τόσο για την παρουσία του όσο και για την βοήθεια και στήριξη που προσφέρει το Υπουργείο στις υπηρεσίες της Αστυνομίας. Από την πλευρά του ο κ. Καράογλου, αναφέρθηκε στη συγκινητική όπως τη χαρακτήρισε προσπάθεια της Αστυνομίας -μαζί με αυτή των στελεχών του τομέα της υγείας- που πέραν όλων των άλλων, μέσα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, επιφορτίστηκε και με τον έλεγχο των υγειονομικών μέτρων που ανακοίνωσε η πολιτεία. 

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες:

































1 σχόλιο:

  1. TO EROTHMA PARAMENH ANAPANTHTO ,,,THS PLHROSE ME DOSHS H ME THN PISTOTIKH TOU KARTA KAI PIA KOURIER TA EFERE ,,,,SAN DEN NTREPOMASTE ,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ