Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

10 νέα κρούσματα, κανένας νέος θάνατος για δεύτερο 24ωρο

Την καθημερινή απογευματινή ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα μας, πραγματοποίησε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας. Η σημερινή ενημέρωση πραγματοποιήθηκε γραπτώς, μέσω δελτίου τύπου από το Υπουργείο Υγείας, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα η ενημέρωση από τους κ.κ. Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά, θα πραγματοποιούνται όχι καθημερινά, αλλά τρεις φορές την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Σύμφωνα με την γραπτή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, σήμερα ανακοινώνονται 10 νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να ανέρχεται στα 2726, εκ των οποίων το 55,5% αφορά άνδρες. Από αυτά, 607 (22,3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1374 (50,4%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

32 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 12 (37,5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 96,9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

87 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, σήμερα δεν έχουμε κανένα καταγεγραμμένο θάνατο. Συνολικά οι θάνατοι στη χώρα είναι 151. Οι 37 ήταν γυναίκες (26.4%) και οι υπόλοιποι άνδρες.

1 σχόλιο:

  1. Kαλλ Καλοκαίρι Χαρδαλιά!!! Ούτε εσύ τα πιστεύεις αυτά που λες πλέον...Τα λέμε τον Σεπτέμβρη με τα πρωτοβρόχια, με το πρώτο συνάχι που θα μας κλείσεις μέσα πάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ