Quantcast

http://picasion.com/

Οι καλύτεροι TikTok-ερς είναι από τη Νάουσα!

Πατέρας και κόρη... απίστευτοι!
Tik Tok. Η εφαρμογή που κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους χρήστες, τώρα με τον πλανήτη σε καραντίνα... έχει πάρει φωτιά! Με τις εξόδους, τις μετακινήσεις και τις πτήσεις να έχουν απαγορευθεί, κατά συνέπεια και οι άπειρες

φωτογραφίες των instagramers με ταξίδια, outfits, τάσεις στο make up και τα μαλλιά, οι χρήστες του instagram το έριξαν στο Tik Tok, που ταιριάζει τέλεια στον εγκλεισμό, γιατί μπορείς να κάνεις τα πάντα και να υποδυθείς τους πάντες από το σπίτι σου! Άλλοι τα καταφέρνουν συμπαθητικά, άλλοι πάλι έχουν γίνει επαγγελματίες.

Όπως ο 48χρονος Κωνσταντίνος Δραγουμάνος και η 22χρονη Βάσω, πατέρας και κόρη από τη Νάουσα, που πραγματικά συγκαταλέγονται στους καλύτερους TikTok-ερς! Όχι μόνο καταφέρνουν να συγχρονιστούν άψογα με τις ατάκες, αλλά τα βιντεάκια τους είναι πραγματικά υπερπαραγωγή! Ευφάνταστοι και ταλαντούχοι και φυσικά με την απαραίτητη δόση δημιουργικής «τρέλας» που πρέπει να διαθέτεις, έχουν προχωρήσει βήματα παραπέρα, καθώς φτιάχνουν μόνοι τους σκηνικά και κοστούμια, με ό, τι διαθέτουν στο σπίτι, για να αποδώσουν όσο καλύτερα γίνεται τη σκηνή από την ταινία ή τη σειρά που επιλέγουν κάθε φορά. Στα γυρίσματα συμμετέχει και η μαμά ως οπερατέρ, καθώς και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας ως βοηθοί, υποστηρικτές και... κομπάρσοι.

Οι ναουσαίοι TikTok-ερς ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» της Κατερίνας Καινούργιου και μάλιστα δεν δίστασαν να μας χαρίσουν και ένα σύντομο live Tik Tok! 

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ