Τα Ζώδια της εβδομάδας (27/4 - 3/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Από τις 27 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου 2020, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Αφροδίτης τον Ταύρο και έτσι βλέπουμε οι σκέψεις μας να περιστρέφονται γύρω από την ύλη και τις επιθυμίες μας. Ο Ερμής στον Ταύρο χάνει την κινητικότητα του, την ευελιξία του, γίνεται δηλαδή αργός, αμετακίνητος και πολλές φορές ξεροκέφαλος, με αποτέλεσμα οι επικοινωνίες μας να αλλάζουν μορφή και να μην θέλουμε να φύγουμε από τα κουτάκια του μυαλού μας. Έτσι λοιπόν την περίοδο αυτή θα δώσουμε προτεραιότητα στην πρακτική πλευρά της ζωής μας και θα αναζητήσουμε τρόπους να ενισχύσουμε συναισθήματα ασφάλειας και σιγουριάς. Σίγουρα η ερωτική μας ζωή γίνεται πιο αισθησιακή αν και ο Ερμής στον Ταύρο είναι συντηρητικός και δεν ευνοεί τα φλερτ και τις επιφανειακές γνωριμίες. Ωστόσο, η ερωτική φύση του Ταύρου εκφράζεται από τον Ερμή με έντονο τρόπο και η σαρκική απόλαυση θα είναι το ζητούμενο το επόμενο διάστημα.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την διάθεση να ανασυντάξεις τη ζωή σου και να νιώσεις περισσότερο ασφάλεια και σταθερότητα από τα δεδομένα γύρω σου! Τα συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα που δημιουργούνται τώρα, διαταράσσουν την σταθερότητα των οικονομικών σου ενώ στην ουσία σου προκαλούν και μία συναισθηματική ανασφάλεια. Επιθυμίες και προσδοκίες βρίσκονται κάτω από σκέψη και συζήτηση όμως υπάρχουν εμπόδια που πρέπει να διευθετηθούν. Αξιοποίησε τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το κλίμα είναι ήρεμο, παρόλο που κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα θελες και θα επιθυμούσες. Μπορείς ωστόσο να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου και να βρείτε τις λύσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα τετριμένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου διανύεις μία περίοδο πιέσεων όμως μπορείς να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου ανέλιξη. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες και μπλοκαρίσματα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την διάθεση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου! Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να προβείς σε αλλαγές και είσαι αρκετά τολμηρός και έτοιμος να ξεφύγεις από το σίγουρο μονοπάτι που ως τώρα βρισκόσουν και να κάνεις στροφή 180 μοιρών. Οι πιέσεις στα επαγγελματικά σου δεν λείπουν και θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα που τώρα διαμορφώνονται γύρω σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο σου και έχεις την διάθεση να εκφραστείς και να πεις όλα αυτά που αισθάνεσαι, το αρνητικό ωστόσο είναι ότι βλέπεις μπροστά σου εμπόδια, τα οποία δεν σου επιτρέπουν να είσαι όσο ανάλαφρος θα θελες. Προσοχή λοιπόν σε λεκτικές κόντρες που τώρα μπορεί να προκύψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα υπάρχουν πιέσεις και προκλήσεις που θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσεις με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Η εβδομάδα σε βοηθά να ανσυγκροτήσεις και να οργανώσεις την εργασία σου! Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι κερδισμένος.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την διάθεση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου! Βυθίζεσαι σε σκέψεις που αφορούν την πορεία των επαγγελματικών σου, και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου προκειμένου να βάλεις σε μία σειρά τις υποθέσεις σου! Η διάθεση σου κάποιες στιγμές θα είναι αρνητική γιατί εσύ θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι απαισιόδοξα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου και ο Άρης από τον Υδροχόο, σε βοηθούν να βρεις διέξοδο και να βρεις εντέλει τις ισορροπίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή είναι καλή, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου χαρίζει τόλμη, γοητεία και ερωτικό μαγνητισμό. Μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις, αρκεί να μην βυθιστείς σε αρνητικές σκέψεις που εντέλει μπορεί να σε μπλοκάρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις οι οποίες και θα σε πιέσουν. Οι αποφάσεις αυτές ωστόσο θα σε βοηθήσουν να οριοθετήσεις καλύτερα τις καταστάσεις και να βάλεις ένα καλύτερο πλάνο στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά σου συνεχίζεις να πιέζεσαι αισθητά.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη κινείται σε ευχάριστα επίπεδα, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, γλυκαίνουν την ατμόσφαιρα και σε βοηθούν να κοινωνικοποιηθείς αλλά και να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις σε σχέδια και επιθυμίες. Κάποιες πιέσεις στα οικονομικά σου υπάρχουν και θα κληθείς να διαχειριστείς καλύτερα ευθύνες και υποχρεώσεις σου! Μία ξαφνική είδηση, μία ξαφνική γνωριμία ή μία απρόσμενη “αναλαμπή” προς το τέλος της εβδομάδας, θα σου δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επικοινωνίες που θα γίνουν στα αισθηματικά σου θα είναι ευχάριστες ενώ μπορεί να δεχθείς μία ευχάριστη πρόκληση, η οποία και θα σε κάνει να λάμψεις από ευτυχία. Ωστόσο, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι κάποιες καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή δεν είναι τόσο ξεκάθαρες όσο εσύ θα θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ανησυχίες για την πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σου δεν λείπουν, στα οικονομικά σου μάλιστα καλείσαι να διαχειριστείς και να κλείσεις εκκρεμότητες, λογαριασμούς και υποχρεώσεις, γεγονός που σε αγχώνει!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την διάθεση να ανασυντάξεις τους στόχους σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου αλλά και τις σχέσεις σου! Δεν σου κρύβω ότι πικραίνεσαι και απογοητεύεσαι από την στάση και την συμπεριφορά ανθρώπων που συνδέεσαι στενά και έτσι βρίσκεσαι σε μία διάθεση που θέλεις να οριοθετήσεις καλύτερα τις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά σου αναμένονται αλλαγές οι οποίες θα σε αποδιοργανώσουν, μία είδηση θα σου προκαλέσει εκνευρισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επιθυμίες που έχεις μέσα στην καρδιά σου είναι πολλές και ενώ μπορώ να πω ότι τα αισθήματά σου βρίσκουν την πλήρη ανταπόκριση, εσύ αισθάνεσαι ότι πρέπει να πάρεις σταθερές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον μίας σχέσης. Η κατάσταση αυτή σε ζορίζει αυτές τις μέρες και σε αναγκάζει να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε μία περίοδο αναδιοργάνωσης και αλλαγών, όμως κατόπιν κάποιων ειδήσεων θα βρεθείς εξ απροόπτου και θα πιεστείς σημαντικά. Στα οικονομικά σου βρίσκεις τις λύσεις σου, άσχετα αν νιώθεις ότι είναι μπλοκαρισμένα κάποια πράγματα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την επιθυμία να κάνεις σχέδια για την πορεία σου, να προχωρήσεις σε συμφωνητικά, επαφές αλλά και να εκφράσεις τις ιδέες σου προκειμένου κάποια πράγματα να πάνε παρακάτω... Η δημιουργικότητα στα επαγγελματικά σου θα σε στηρίξει σημαντικά, ενώ έστω και μέσω πιέσεων θα καταφέρεις να κάνεις βήματα εξέλιξης που θα σε στηρίξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα είσαι σε μία αβεβαιότητα, γιατί γίνονται κάποιες συζητήσεις που δεν σου αρέσουν ή σου βάζουν όρια και το γεγονός αυτό σε θλίβει και σε απογοητεύει. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας κινούνται κάποιες υποθέσεις που σε θέτουν σε εγρήγορση και μπορείς να κάνεις νεά σημαντικά βήματα που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση. Και στα οικονομικά σου μπορείς και καταφέρνεις να βρεις λύσεις.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ , η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει σε σκέψεις και σε συζητήσεις για υποθέσεις που συνδέονται με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις αλλά και για γενικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η διάθεση σου θα είναι βαριά και με αρκετά σκαμπανεβάσματα, για το λόγο αυτό προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος και την ανησυχία που τώρα σε καταβάλουν. Μία ευχάριστη νότα στα αισθηματικά σου, ή σε σχέση με παιδιά, αποτελούν την ανάσα ευχαρίστησης και ικανοποίησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και λαμβάνεις ικανοποίηση τις ημέρες αυτές. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων και ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου αποτελούν μία ευχάριστη διέξοδο τόνωσης και ανανέωσης. Η παγίδα;;; Να μην αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε κρατούν πίσω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα κρίνεται θετική χωρίς σπουδαίες προκλήσεις αλλά και με ευκαιρίες ανασυγκρότησης. Στα οικονομικά σου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα όπως μπορεί να βγει στην επιφάνεια μία οικονομική υποχρέωση του παρελθόντος που τώρα σε πιέζει σημαντικά να την διευθετήσεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με πολλές σκέψεις και συζητήσεις για θέματα που συνδέονται με τις σταθερές σου σχέσεις και συνεργασίες. Απογοητεύεσαι και πικραίνεσαι από την διακοπή, ή το πάγωμα κάποιων επαφών με άτομα του σταθερού σου περιβάλλοντος δεν λείπουν όμως και οι αιφνιδιασμοί που σου ανατρέπουν κάποια σχέδια που έκανες ως σήμερα. Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου μπορείς να τα διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή στις ενδοοικογενειακές συγκρούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα χρειαστεί να αποφύγεις τις λεκτικές κόντρες και τις αντιπαραθέσεις. Αυτές τις μέρες μπορεί να ανταλλάξεις λόγια βαριά ή και να ακούσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει λόγια τα οποία και θα σε απογοητεύσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι πιέσεις οι οποίες όμως θα σε κάνουν καλύτερο, έστω και αν για την ώρα αισθάνεσαι εξαιρετικά μπλοκαρισμένος. Στα οικονομικά σου δέχεσαι ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, είναι καλό όμως να κάνεις ένα συγκροτημένο πλάνο για την συνέχεια.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την διάθεση ανασυγκρότησης της καθημερινότητάς σου και των υποχρεώσεων σου. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σε πιέζουν σημαντικά και καλείσαι να πάρεις κάποιες αναγκαστικές αποφάσεις. Αυτές τις μέρες όμως αλλάζουν και οι συνήθειες αλλά και η ρουτίνα σου! Ζητήματα σχέσεων βρίσκονται σε περίοδο εύνοιας, ενώ οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις τώρα θα σου δώσουν μία παραπάνω ώθηση να πετύχεις τους σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων αναμορφώνει την αισθηματική σου ζωή και τώρα μπορείς να νιώσεις την ζεστασιά της συντροφικότητας και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου! Θετικές όμως είναι και οι εξελίξεις και για σένα που είσαι χωρίς ταίρι αφού η περίοδος αυτή φέρνει νεά φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ρυθμοί στην εργασία σου αλλάζουν και δέχεσαι κάποια νέα ή έχεις κάποιες επαφές που σε καλούν να αναδιοργανώσεις την εργασία σου! Στα οικονομικά σου οι πιέσεις συνεχίζονται.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με την επιθυμία να εκφραστείς, να λειτουργήσεις δημιουργικά, να πεις αυτά που αισθάνεσαι στα αισθηματικά σου και να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου! Σε αυτό άλλωστε σε βοηθούν ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου. Μία ξαφνική ερωτική έκπληξη θα σου προσφέρει ικανοποίηση προς το τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά ερωτική είναι η νέα εβδομάδα στα αισθηματικά σου με συζητήσεις, επαφές και μηνύματα που θα σου προσφέρουν έκπληξη και χαρά. Πες αυτά που αισθάνεσαι και δεν θα βρεθείς χαμένος! Μία ξαφνική επαφή ή γνωριμία θα αποτελέσει την έκπληξη της περιόδου για σένα που είσαι χωρίς ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά δημιουργική είναι η νέα εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, όπου έχεις το μεράκι αλλά και την αυτοπεποίθηση να βάλεις μπροστά τα σχέδια σου! Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες λόγω των απαιτούμενων υποχρεώσεων.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε , η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με αρκετές σκέψεις, συζητήσεις και επαφές που αφορούν τις πολύ προσωπικές ή και οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Βρίσκεσαι σε μία κόντρα με τους δικούς σου ανθρώπους ενώ τα λουριά σφίγγουν και αναγκάζεσαι να επωμιστείς ευθύνες για τις οποίες δεν νιώθεις πολύ έτοιμος. Ο δυναμισμός, η αποφασιστικότητά σου αλλά και το ταμπεραμέντο σου θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων και τον Άρη από το ζώδιο σου οι μέρες σου είναι ερωτικές και εκφραστικές! Μπορείς να πλησιάσεις το ταίρι σου και να περάσετε μαζί καλά! Θυμήσου όμως ότι πολλά από αυτά που ζεις τώρα, επρόκειτο να αναθεωρηθούν λίγο αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν εξελίσσονται στους ρυθμούς που θα θελες ή θα περίμενες, το γεγονός αυτό σε πιέζει σημαντικά και σε αναγκάζει να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες ωστόσο βρίσκεις και λύσεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη σε βρίσκει με σκέψεις, συζητήσεις, επαφές και επικοινωνίες που σε τονώνουν και σε βοηθούν να κλείσεις εκκρεμότητες του χτες. Μία ξαφνική πρόταση, μία ιδέα ή και μία νέα γνωριμία θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση ως τα τέλη της εβδομάδας. Η κούραση και η εξασθένιση που αισθάνεσαι λόγω των επαγγελματικών σου αρχίζει να υποχωρεί, ενώ συναισθηματικά αρχίζεις να νιώθεις πιο σίγουρος και κατασταλαγμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλο που είναι φωλιασμένες κάποιες αμφιβολίες για τα αισθηματικά σου, μπορώ να σου πω ότι έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου και δημιουργείται περισσότερη ζεστασιά και ικανοποίηση. Τα αισθήματα ενδυναμώνονται σημαντικά. Αν δεν έχεις ταίρι τότε η περίοδο είναι κατάλληλη για αναλογισμό και αναθεώρηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια αρχίζουν και μπαίνουν σε μία σειρά και αυτό σου προσφέρει ικανοποίηση αυτό το διάστημα φίλε μου Ιχθύ. Μία ξαφνική είδηση ή πρόταση δίνει έναν αέρα αλλαγής και ώθησης στην καριέρα σου! Στα οικονομικά σου δέχεσαι ακόμα πιέσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ