Quantcast

http://picasion.com/

Εντοπίστηκε από την Ασφάλεια Βέροιας και η συνεργός της «πορτοφολούς»

Στον εντοπισμό της γυναίκας, που μαζί με τη συνεργό της αφαίρεσαν το μεσημέρι του Σαββάτου πορτοφόλι που περιείχε 150€, από ηλικιωμένο στο κέντρο της Βέροιας, προχώρησε σήμερα η Ασφάλεια (δείτε εδώ). Η μια γυναίκα είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά την διάπραξη της κλοπής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ενώ η δεύτερη αναζητούνταν. Σήμερα, από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για κλοπή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας μαζί με μία συνεργό της προχθές (25 Απριλίου 2020) το μεσημέρι, πλησίασαν ηλικιωμένο και αφαίρεσαν από την κατοχή του ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ. Σημειώνεται ότι η συνεργός της είχε συλληφθεί μετά την διάπραξη της κλοπής, ενώ το κλεμμένο χρηματικό ποσό αποδόθηκε στον παθόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ