Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένοπλη ληστεία στη Μελίκη: Τι περιγράφει ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ

Σκηνές τρόμου έζησαν το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου οι υπάλληλοι του καταστήματος ΕΛΤΑ στη Μελίκη, όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή καραμπίνας, απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό που προορίζονταν για την πληρωμή συντάξεων (δείτε εδώ). Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν
ο υπάλληλος του ταχυδρομείου και αυτόπτες μάρτυρες, μέσα στο κατάστημα εκείνη την ώρα υπήρχαν τρία άτομα. Αρχικά μπήκε ο πρώτος ληστής κρατώντας καραμπίνα και στη συνέχεια δύο συνεργοί του, ενώ για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν όχημα στο οποίο τους περίμενε και τέταρτος συνεργός. 

Οι ληστές φεύγοντας, άδειασαν στο χώρο του καταστήματος τον πυροσβεστήρα, προκαλώντας πυκνό νέφος, προφανώς για να πανικοβάλλουν τους υπαλλήλους και να καλυφθούν κατά την έξοδό τους. Την εμπειρία του από τη ληστεία περιγράφει στο alexandreia-gidas.gr ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ. Δείτε τα βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ