Quantcast

http://picasion.com/

Σχεδόν καλοκαίρι το Μ. Σάββατο στη Βέροια!

Λίγο ήθελε για να «χτυπήσει» 30άρι
Σχεδόν καλοκαιρινές θερμοκρασίες «χτύπησε» σήμερα η Βέροια, αφού σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΕΑ), το θερμόμετρο, το μεσημέρι του Μεγάλη Σαββάτου, έδειξε 28,8 βαθμούς Κελσίου. Ο Μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου δημοσίευσε το απόγευμα μια λίστα με τους 52 από τους περίπου 372 μετεο-σταθμούς του ΕΕΑ, που κατέγραψαν σήμερα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, 26 βαθμούς και πάνω, με τη Βέροια να είναι δεύτερη στη λίστα, μετά την πάντα ζεστή Λάρισα. Συγκεκριμένα, στη Βέροια το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου το θερμόμετρο έδειξε 28,8 βαθμούς Κελσίου, λιιιιίγο ακόμα για το πρώτο 30άρι!

Στη λίστα με τις υψηλότερες θερμοκρασίες της ημέρας, που δημοσίευσε ο γνωστός Μετεωρολόγος, ήταν και το Παλαιό Σκυλίτσι Αλεξάνδρειας με 27,8 βαθμούς και η πόλη της Νάουσας με 26,2 βαθμούς. 



2 σχόλια:

  1. σελι 16,5 μεγίστη και την τριτη δινει χιονοπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα τελευταια περιπου 10 χρονια κατι συμβαινει με το μικροκλιμα της Βεροιας. οι πολυ ζεστες μερες το καλοκαιρι ειναι περισσοτερες απο καθε αλλη πολη της περιοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ