Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέφτουν «βροχή» τα 150€

145 παραβάσεις για τον κορωνοϊό στην Κεντρική Μακεδονία
Συνεχίζονται σ' όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Γενικότερα, για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν (1.773) παραβάσεις σ' όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα, ως ακολούθως:
· (669) στην Αττική,
· (219) στη Θεσσαλονίκη,
· (145) στην Κεντρική Μακεδονία,
· (117) στα Ιόνια Νησιά,
· (109) στη Δυτική Ελλάδα,
· (98) στην Κρήτη,
· (83) στην Πελοπόννησο,
· (74) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
· (61) στο Νότιο Αιγαίο,
· (59) στη Θεσσαλία,
· (51) στη Στερεά Ελλάδα,
· (43) στην Ήπειρο,
· (36) στο Βόρειο Αιγαίο και
· (9) στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (19.131) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. 


- για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν (5) παραβάσεις και συνελήφθησαν (5) άτομα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (347) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (342) άτομα. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

10 σχόλια:

  1. μιας και τα έχουμε πολλά ελεοςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμένα μπορεί να μου κάνουν ελέγχω δύο τρεις φορές με σταματάει στο ρολοη στην ελιά στη Βενιζέλου άλλη δουλειά δε έχουν να κάνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν μπορείς να αραξεις στο σπιτάκι σου απο το να γυρνάς από εδώ και από εκεί!

      Διαγραφή
  3. Όταν εισπραχθούν αυτά τα πρόστιμα θα έρθω να μου περάσετε ένα σκουλαρίκι στη μύτη σε ζωντανή μετάδοση στο ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπάτσος και άνθρωπος δεν κολλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύριζα και άνθρωπος δεν κολλάνε γελοίε!!!

      Διαγραφή
  5. Ορισμένοι συνάνθρωποι το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν την δουλειά του αστυνομικού. Αλλά όταν τόν χρειάζεται αλλάζει η εκτίμηση. Πόσο μικρή μπορεί να γίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα που τους αντλήσαμε στους δρόμους τους μπάτσους με πλήρη εξουσία θα γράφουμε και τα σκυλιά στο δρόμο!! Βαρέθηκα να βλέπω προχθές στο παζάρι να συζητάνε χωρίς ίχνος σεβασμού τρεις παππούδες από 70 μέχρι 75 χρόνων και να τους βάζουμε στα περιπολικά γιατί δεν είχανε χαρτί η sms με τους παππούδες να τους λένε ότι δεν ξέρουνε γράμματα να το κάνουμε!! Σε μια παρέμβαση μου γιατί δεν άντεξα άλλο να τους βλέπω και είπα σε έναν δεν τρεπεσε ρε μπαμπάς σου μπορεί να ήτανε αυτός ο παπους με πουλήσαμε και τσαμπούνα που κοντεψαμε να έρθουμε στα χέρια!! Μόνο γιαυτο είναι τα ματσάκια στους παππούδες οι μαγικές!! Στους γύφτους κότες με στημένο το κ@@@@ο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. από τι μια η τροχαία,απ' την άλλη η Δίας απ' την άλλη η διμοτικη σε λίγο θα βγει και η πυροσβεστικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μιλάμε την έχουν δει πολύ εξουσία για να συμμαζευτουν λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ