Quantcast

http://picasion.com/

Πρώτο θέμα ο Μπιδέρης στον ALPHA

Ένας δικηγόρος της Βέροιας κατάφερε με το ιδιαίτερο και ανατρεπτικό του χιούμορ να γίνει από τα κεντρικά θέματα στην τηλεόραση του ALPHA. Ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Μπιδέρη, ο οποίος την Κυριακή 5 Απριλίου προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με παρουσιάστρια τη Ναταλία
Γερμανού. Δημοσιογράφοι του καναλιού συνέλεξαν τα καλύτερα video που έχουν ανέβει τις ημέρες της καραντίνας στην εφαρμογή «Tik Tok» και φυσικά από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει ο πολυτάλαντος Αντώνης. Τον είδαμε να μιμείται τη Ντόρα Μπακογιάννη, χόρεψε κρατώντας ένα πιάτο με σούπα και γέλασε μέχρι δακρύων όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Να θυμίσουμε πως ο Αντώνης Μπιδέρης, εκτός από καλός δικηγόρος, έχει ασχοληθεί ενεργά με την δημοσιογραφία και έχει διατελέσει κατά το παρελθόν στενός συνεργάτης του Νίκου Χατζηνικολάου και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

4 σχόλια:

  1. Είσαι ταλέντο Αντώνη, τρέλανε μας, φτιάξε μας τη διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνηηηηηηηη!!!!!!
    Είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!
    Συγχαρητήρια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπημενος μου μαθητης παντα αξιολατρευτος και πολυ ευγενικος

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ