Quantcast

http://picasion.com/

Μετανάστες πλακώθηκαν στο ξύλο στο κέντρο της Αλεξάνδρειας

Ένας τραυματίας στο Κέντρο Υγείας
Έναν αιμόφυρτο άντρα αντίκρισαν πεσμένο μπροστά στο ΚΤΕΛ το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης 14 Απριλίου οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας. Στο σημείο έφτασε αμέσως η Ελληνική Αστυνομία για να επιληφθεί του περιστατικού. Σύμφωνα με τις πρώτες
πληροφορίες, δύο μετανάστες που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας της Αλεξάνδρειας είχαν κάποια διένεξη μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να επακολουθήσει έντονος καβγάς μεταξύ τους. Όπως αναφέρει το alexandreia-gidas.gr, μετά από λίγη ώρα, άρχισαν να βρίζονται και να σπρώχνονται, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο, να χτυπήσει με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο και να τραυματιστεί. Στο σημείο κατέφθασε ο σταθμός του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στο Κέντρο Υγείας. Διενεργείται έρευνα από το Α.Τ. Αλεξάνδρειας.

9 σχόλια:

  1. Για μπόλιασμα πήγανε. Αμάν αυτος ο ρατσισμός σας. Αφού και στο 13033, σκέφτονται σοβαρά να βάλουν και σημείο 7. Για μπόλιασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Γιδάς ειναι η Γη της Επαγγελίας ! Σταματήστε όλοι σας, αυτην την προπαγάνδα με τους Ρομά και τους Λαθρό! Θέλουμε να βγάλουμε δικό μας Δήμαρχο ( Hassan Ibraihim του Haralambous)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν πλακώθηκαν στο ξύλο, εμείς ποιον υποστηρίζαμε; Τον Αχμέτ από το Πακιστάν ή τον Μαχμούτ από το Σουδάν; Πρέπει να τοποθετηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεναν!!!
      Αντε ολοι πισω στη χωρα τους...!!! Αυτα συμβαινουν κ χειροτερα, βιασμοι, Αγριοι καβγαδες, βανδαλισμοι, κ.α
      Που σαι ρε Κασιδιαρη!!!

      Διαγραφή
  4. Για την διακοπή του πρωταθλήματος έγινε το συμβάν.Απορω πως έχουμε στη Βόρεια.Ελλαδα γαύρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνουν προπόνηση τώρα, για να είναι έτοιμοπόλεμοι αργότερα εναντίον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ