Quantcast

http://picasion.com/

Γραμμή ψυχολογικής στήριξης στο Νοσοκομείο

Από τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλία Πλιόγκα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ο κοροναϊός covid-19 είναι μία νέα πραγματικότητα που έχει εισβάλλει στη ζωή μας προκαλώντας ανατροπές στον τρόπο που βιώνουμε την καθημερινότητά μας. Η αντίληψη της επικινδυνότητας προκαλεί συναισθήματα αγωνίας, φόβου και άγχους με αποτέλεσμα πολλές φορές να οδηγούμαστε σε συμπεριφορές πανικού. Η ανησυχία για τον εαυτό μας αλλά και για τους αγαπημένους μας ανθρώπους σε συνδυασμό με την μακρόχρονη παραμονή στο σπίτι μπορεί να πυροδοτήσει συναισθήματα αβοήθητου,απογοήτευσης και θλίψης.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες αυτές τις εξελίξεις λόγω της πανδημίας του κορωναϊού με αίσθημα επιστημονικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για ενεργοποίηση τριών τηλεφωνικών γραμμών Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης προς εξυπηρέτηση των πολιτών του νομού Ημαθίας» 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Μονάδα Βέροιας τηλ:23313-51302
Μονάδα Νάουσας τηλ:23323-50144
ΚΕΦΙΑΠ: 23313-50413

Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικών γραμμών: 9:00 έως 13:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ